Έκανε το 5Χ5 ο ΠΑΟΚ με Κόροιβο και πάει για τετράδα

Έκανε το 5Χ5 ο ΠΑΟΚ με Κόροιβο και πάει για τετράδα! Σκορ και θέαμα πρόσφερε ο ΠΑΟΚ στην 13η φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Κόροιβο με 92-63. Ο ΠΑΟΚ διεύρυνε έτσι το νικηφόρο του σερί καθώς αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη επιτυχία του μετά τις νίκες κόντρες σε Τρίκαλα, Ρέθυμνο, Άρη και Κολοσσό.

Ο Δικέφαλος παραμένει στο παιχνίδι της 4άδας που θα του εξασφαλίσει πλεονέκτημα έδρας στα επερχόμενα πλέι οφ. Καθοριστικά για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ είναι τα επόμενα δυο παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα σε ΑΕΚ και Λαύριο.

MVP ο Τζάκσον

Κανείς από τους παίκτες του ΠΑΟΚ δεν υστέρησε σε απόδοση. Κορυφαίος όλων  όμως απέναντι στον Κόροιβο ήταν ο Νταρνέλ Τζάκσον που τέλειωσε το ματς με 22 πόντους (4/6 δίποντα, 3 /4 τρίποντα) αλλά και 7 ριμπάουντ.

Έβαλε τις βάσεις από το α΄ ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε από νωρίς να δείξει την ανωτερότητα του. Επιθετικά τροφοδότησε τον Νταρνέλ Τζάκσον ο οποίος αποδείχθηκε ιδιαίτερα παραγωγικός(με 11 πόντους στο ημίχρονο). Ο ΠΑΟΚ απειλούσε το καλάθι τόσο μέσα στην ρακέτα όσο και μακριά από αυτήν είχε εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας σε δίποντα (56%)και τρίποντα(58%) στο 20άλεπτο με τους Πέτεγουει και Ζάρα να αποδεικνύονται ιδιαίτερα αποτελεσματικοί. Αμυντικά ο ΠΑΟΚ εξουδετέρωσε  την δράση των Ντεκόσει, Πόσλει και Λάγκφορντ και οδήγησε γρήγορα τον Κόροιβο σε 11 λάθη. Το 48-27(σκορ ημιχρόνου) διαμορφώθηκε με buzzer beater του Φιλ Γκος στην εκπνοή.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία για τον Δικέφαλο  που δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τον προβληματικό χθες Κόροιβο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός και έφτασε να προηγείται με 30 πόντους διαφορά(74-44) στο 30΄ Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έκανε απλώς διαχείριση αυτής της διαφοράς ασφαλείας για να φτάσει τελικά σε μια εύκολη νίκη με 92-63.

Οικογένειες και παιδιά στο Paok Sports Arena

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή «PAOK Day», ημέρα κατά την οποία ο κόσμος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το παιχνίδι με γενική είσοδο 1 ευρώ. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ καθώς περισσότεροι από 2.500 φίλαθλοι, οι περισσότεροι οικογένειες και παιδιά έδωσαν το παρών στις εξέδρες του Paok Sports Arena.

*Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μιχάλη Βιντζηλαίου επί σειρά ετών μέλους του δ.σ. της ΕΟΚ.

Οι πόντοι

ΠΑΟΚ: Πέτεγουει 15(3), Χρυσικόπουλος 5(1), Κρουμπάλι 5, Κόνιαρης 6(2),Τσόχλας 4(1), Μαργαρίτης 9(1), Ζάρας 12(2),Χαραλαμπόπουλος 5(1),Κατσίβελης 4, Τζάκσον 22(3), Γκος 5(1),Τζόουνς.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Ντεκόσει 9,Κάρσον 21,Πόσλει 2, Λάγκφορντ 5, Μιλιντλιγιεβιτς, Σαχπαζίδης 7, Σκουλίδας 5(1), Σπυριδωνίδης 3, Κέμπ, Χάινς 11(1).

ΠΗΓΗ: ARENAFM.GR

Loading