Βορίδης: «Στόχος μας, η ολοκληρωτική ήττα της Αριστεράς» (vd)

Μακριά από τον…μάλλον μετριοπαθή πολιτικό λόγο που προσπαθεί να περάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα βασικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Μάκης Βορίδης αποφάσισε να κινηθεί αυτοβούλως πιο δεξιά. Για την ακρίβεια πολύ πιο δεξιά.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στο κομματικό του ακροατήριο, αναφέρθηκε στους λόγους νίκης στην επόμενη εκλογική μάχη της χώρας, οποτεδήποτε και αν διεξαχθεί αυτή.

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία του, αποσπάσματα της οποίας ανέβασε και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε ότι ο βασικός λόγος της νίκης του κόμματός του στις επόμενες εκλογές είναι η ολοκληρωτική ήττα της Αριστεράς.

Οι ιδεολογικές μάχες πρέπει να δοθούν

«Οι ιδέες της Αριστεράς, είναι λάθος. Η Αριστερά πρέπει να ηττηθεί, πρέπει να χάσει την ιδεολογική ηγεμονία της. Οι μάχες οι ιδεολογικές πρέπει να δοθούν! Ανοικτά και καθαρά στους πολίτες, χωρίς θυμό αλλά με καθαρότητα» τόνισε αρχικά ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος χειροκροτήθηκε έντονα από το κοινό του.

Και πρόσθεσε ότι «στη Νέα Δημοκρατία, δεν αγωνιζόμαστε απλά για ένα κυβερνητικό πρόγραμμα, αλλά για τις αξίες μας, την ελευθερία μας, τις ψυχές μας, την πατρίδα μας, την ιστορία μας, το έθνος μας και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τις ιδέες και τα ιδανικά μας».

Loading