Βαρουφάκης: “Ό,τι κακό και να μας βρει, η ζωή δεν τελειώνει και η ελπίδα δεν διασωληνώνεται”

Το δικό του πασχαλιάτικο μήνυμά έστειλε στην Ανάσταση ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης.

«Το μεγαλύτερο δώρο του Πάσχα, εν μέσω πανδημίας, σε όλες και όλους μας, είναι η υπενθύμιση πως ό,τι κακό και να μας βρει η ζωή δεν τελειώνει, η ελπίδα δεν διασωληνώνεται» αναφέρει αρχικά ο Γιάνης Βαρουφάκης, συμπληρώνοντας ότι είναι επίσης «η επιβεβαίωση ότι τίποτα στον κόσμο δεν δικαιολογεί να γυρνάμε την πλάτη στην ελπίδα. Είναι η ανακούφιση ότι κάθε κακού σε αυτόν τον κόσμο έπεται η δυνατότητα να υπερβαίνουμε τον εαυτό μας. Μαζί».

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25 τονίζει ακόμη ότι «σπάνια χρειαζόμασταν το Πάσχα όσο τώρα: μετά από έναν σκληρό χειμώνα, μια σκοτεινή χρονιά και πριν καν φανεί το πραγματικό κόστος για την πλειοψηφία των συμπατριωτών μας, για τον κόσμο ολόκληρο».

Τέλος, ο κ. Βαρουφάκης επισημαίνει στο μήνυμά του πως «ανεξάρτητα των φιλοσοφικών και πολιτικών διαφορών μεταξύ μας, είμαστε τυχεροί που η παράδοσή μας, μια φορά το χρόνο, αλλά κάθε χρόνο, μας θυμίζει πως μόνο το φως νικά το σκοτάδι. Πως αυτό συμβαίνει την πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας. Πως προαπαιτούμενο για να γίνει αυτό είναι οι ενάρετοι και οι ληστές να σταυρώνονται δίπλα δίπλα.

Καλή Ανάσταση».

Δείτε επίσης: Φώφη Γεννηματά: “Αναστάσιμο φως στην ελπίδα για να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας”

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading