Τζίντζιος στο Politic.gr: «Η Ελλήνων Συνέλευσις παλεύει για την απελευθέρωση του γένους από το τραπεζικοκομματικό καθεστώς»

Απόλυτα διευκρινιστικός ως προς το μέλλον και τους σκοπούς της Ελλήνων Συνέλευσης είναι, σε συνέντευξη που παραχωρεί στο Politic.gr, ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Σερρών με το κόμμα του Αρτέμη Σώρρα, Στέργιος Τζίντζιος.

Ο κ. Τζίντζιος μιλάει για ξεκάθαρη στοχοποίηση του κόμματος από το πολιτικό σύστημα, κάνει λόγο για αγώνα για την απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών και δηλώνει ότι ο φορέας του είναι πανέτοιμος να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε μελλοντική εκλογική αναμέτρηση.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

– Πιστεύετε ότι η Ελλήνων Συνέλευσις και ο Αρτέμις Σώρρας στοχοποιήθηκαν από το πολιτικό σύστημα;

«Απαντώντας στην ακρίβεια των εννοιών των λέξεων που χρησιμοποιείτε, δεν πιστεύω, αλλά γνωρίζω επακριβώς ότι σαφέστατ έχει στοχοποιηθεί τόσο η Ελλήνων Συνέλευσις με καταμετρημένες 235 τρομοκρατικές επιθέσεις στους τοπικούς οργανισμούς δηλωμένες στα κατά τόπους Α.Τ., μα και με κλήση για προστασία στις κατά τόπους εισαγγελίες πρωτοδικών, όσο και ο ίδιος ο πρόεδρος, Αρτέμης Σώρρας, με δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας στο πρόσωπό του. Μάλιστα, η μία από αυτές σημειώθηκε σε πολύ γνωστό σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης και η μία με πολιτική ομηρία, ώστε να μην είναι με τη φυσική του παρουσία υποψήφιος τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εθνικές εκλογές του 2019. Για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα αυτά, ενώ δε διοίκηση η Ελλήνων Συνέλευσις ούτε μία μέρα, δε διαχειρίστηκε διόλου δημόσιο χρήμα και δε νομοθέτησε κανέναν από αυτούς τους ανθελληνικούς νόμους που σκοτώνουν τον Έλληνα καθημερινά;»

– Πολλοί κατατάσσουν την Ελλήνων Συνέλευσις στο χώρο της άκρα δεξιάς. Πως προσδιορίζετε τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπείτε;

«Ο πολιτικός χώρος ανήκει στον Έλληνα πολίτη και ο ίδιος θα πρέπει να κάνει την εμφάνισή του ως ενεργό μέλος της πολιτείας του, που ο ίδιος θα έπρεπε να έχει δημιουργήσει και προστατεύσει από τον καθένα ιδιοτελή κομματάρχη. Όλες οι παρατάξεις έχουν αποτύχει ως νομοθετικά όργανα, διότι είναι κεφαλαιοκεντρικές και ξεχάσανε τον Έλληνα, ο οποίος είναι το βασικό συστατικό του ελληνικού κράτους και ο φέρων τα κληρονομικά δικαιώματα του γένους του ως ιθαγενής Έλλην, οπότε η Ελλήνων Συνέλευσις δημιουργήθηκε για να αναδείξει τον Έλληνα ενεργό πολίτη, ο οποίος επιλαμβάνεται επί παντός επιστητού της πολιτείας του και μετέχει κρίσεως και αρχής αυτής».

– Σε διακαναλική συνέντευξη τον Ιούνιο του 2019 η Ελλήνων Συνέλευσις δεσμεύτηκε για την παροχή 20.000 ευρώ σε κάθε Έλληνα, σε κάθε ΑΦΜ, με στόχο την επανεκκίνηση της οικονομίας. Η δέσμευση αυτή παραμένει ενεργή;

«Σαφέστα και παραμένει αυτή η δέσμευση, διότι είναι κατατεθειμένη στις προγραμματικές μας δηλώσεις στον Άρειο Πάγο με αριθμό πρωτοκόλλου 6199/4/9/2015».

– Ποια είναι η θέση του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών;

«Ξεκάθαρη προδοσία έναντι των κυριαρχικών δικαίων των Ελλήνων ιθαγενών, ακυρώνεται ανά πάσα στιγμή από τους ίδιους τους πολίτες, διότι το πληρεξούσιο που δώσαμε στους διαχειριστές μας πολιτικούς στις τότε εκλογές, παραβιάστηκε καταχρηστικά και αντισυνταγματικά. Εξάλλου και η Συνθήκη της Βιέννης με τα άρθρα 40, 46, 49, 53 και 54 μπορεί να την ακυρώσει. Βασικό ρόλο σε όλα αυτά παίζει και η βούληση των εκάστοτε διαχειριστών να πράξουν αναλόγως. Γι’ αυτό είναι ανάγκης ο ίδιος ο πολίτης να διαχειριστεί την πολιτεία του».

– Σε λίγες ημέρες ξεκινά ένας νέος γύρος διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη. Συμφωνείτε με τη διαδικασία αυτή ή πιστεύετε πως δεν υπάρχουν περιθώρια διαλόγου με τους γείτονες μας;

«Δεν υπάρχει Υπουργείο Εξωτερικών να ασκήσει μια ξεκάθαρη εξωτερική πολιτική, βασισμένη πάνω στα δίκαια των Ελλήνων και αυτό έχει αποδειχθεί μέσα στα χρόνια της ιστορίας, όπως είδαμε και στην προηγούμενη ερώτηση. Οπότε όλες αυτές οι συναντήσεις είναι περισσότερο για το φαίνεσθαι και όχι ουσίας».

– Ο πολιτικός φορέας που εκπροσωπείτε είναι έτοιμος για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο του 2021 ή τους πρώτους μήνες του 2022; Θα δώσετε το παρών στις εθνικές εκλογές; Και συμπληρωματικά, το 2023, στις δημοτικές εκλογές, η Ελλήνων Συνέλευσις θα στηρίξει δικούς της υποψηφίους;

«Ο μηχανισμός της Ελλήνων Συνέλευσης απέδειξε και στις προηγούμενες δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2019, που ήταν ένα γεγονός πρωτόγνωρο όσον αφορά τη χρονική διάρκεια που μεσολάβησε, ότι είναι πανέτοιμος και σε διαρκή εγρήγορση να μετέχει σε οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση, όποτε κι αν απαιτηθεί. Δεν κάνουμε προεκλογικό αγώνα, αλλά διεξάγουμε ένα συνεχή αγώνα ζωής για την απελευθέρωση της πατρίδας και του γένους μας».

– Ποιο είναι το δικό σας πολιτικό μέλλον;

«Ως ενεργός πολίτης δε θα σταματήσω, όπως και κανένα άλλο μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις, να αγωνίζομαι για την απελευθέρωση του γένους μου από τα δεσμά που του έχει επιβάλλει το τραπεζικοκομματικό καθεστώς με τους μηχανισμούς του. Είναι η ώρα που όλοι οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να θυμηθούμε ποιοι είμαστε… το γένος μας, τους προγόνους μας. Και τότε θα αντιληφθούμε τι πρέπει να κάνουμε, όπως έχουμε πράξει επανειλημμένως στο διάβα της ιστορίας».

Δείτε επίσης: Νίκος Καραγιαννακίδης για lockdown σε Κορδελιό – Εύοσμο: Δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των κατοίκων

Loading