Το Σάββατο η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ «project2030.gr Youth Forum», με κεντρικό ομιλητή τον Κυρ. Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί το Σάββατο 26 Ιουνίου στην έναρξη της εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ «project2030.gr Youth Forum».

Mάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο εναρκτήριο πάνελ της εκδήλωσης, το οποίο θα έχει ως θέμα «Νέοι που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό» μαζί με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ, το project 2030.gr είναι μια δυναμική πλατφόρμα στην οποία νέοι από ολόκληρη την Ελλάδα θα συμμετάσχουν και θα παρουσιάσουν ο καθένας τη δική του επαγγελματική ιστορία, μιλώντας για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν, τις ανάγκες τους αλλά και τις ευκαιρίες που χρειάζονται οι νέοι 20 και 30 ετών για να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα του 2030.

Η εκδήλωση είναι, όπως αναφέρεται, ένα διαρκές meeting point διαφορετικών ανθρώπων, ένα σημείο αναφοράς για την επόμενη μέρα.

Στην εκδήλωση ο πρωθυπουργός θα συνομιλήσει με πέντε νέους επιχειρηματίες, που έχουν καταφέρει να αναδειχθούν στον τομέα τους τόσο για τις καινοτόμες ιδέες τους, όσο και για την δομή των εταιρειών τους, ενώ έχουν αποσπάσει διεθνή βραβεία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ, στη συζήτηση θα συμμετάσχουν:

«Η Κατερίνα Σαντίκου Founder & Managing Director της εταιρείας “Workathlon”. Η  Workathlon, αποτελεί την λύση στην στελέχωση προσωπικού φιλοξενίας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, με αποστολή να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βρουν, να καλλιεργήσουν και να προσλάβουν τα καλύτερα ταλέντα.

Ο ΣταύροςTσομπανίδης Founder & Managing Director της “Phee” η οποία αξιοποιεί τα φύκια από τις ακτές για να τα μετατρέψει σε αξεσουάρ που ταξιδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Ανθή Μητράκου εκδότης-επιχειρηματίας του Portes Magazine που ασχολείται με την προώθηση της Ελλάδας, των Ελλήνων σχεδιαστών και του ελληνικού πολιτισμού.

Ο Γιώργος Σπαθής– Συνιδρυτής της εταιρείας “Speakit”μια νέα εταιρεία στελέχωσης, εξειδικευμένη στην κάλυψη θέσεων ξενόγλωσσης εξυπηρέτησης πελατών.

Η Eύα Σαρηγιαννίδου– Ιδρύτρια της start-up επιχείρησης ”Thrive Management Solutions”

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε σχετικά με την εκδήλωση:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μας κάνει να βρίσκεται μαζί μας στην έναρξη του project2030.gr Youth Forum. Η παρουσία του αποδεικνύει έμπρακτα την έμφαση που δίνει η Κυβέρνηση στις πολιτικές που έχουν τους νέους στο επίκεντρο και προσδίδει ιδιαίτερο κύρος στο εγχείρημά μας που φιλοδοξούμε να γίνει ένα δυναμικό σημείο συνάντησης όπου η εμπειρία κάθε νέου θα αποτελεί ένα κομμάτι στη διαμόρφωση της επόμενης μέρας

Δείτε επίσης: Β. Κικίλιας στον «Ελληνικό Κήρυκα» της Αυστραλίας: «Οφείλω, όλοι οφείλουμε πολλά, στον Σωτήρη Τσιόδρα»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading