Το παρών θα δώσουν δημοσιογράφοι στην αυριανή Συνέντευξη Τύπου του Χαρδαλιά

Καθημερινή είναι η ενημέρωση του Νίκου Χαρδαλία σχετικά με τις πυρκαγιές που μαίνονται στη χώρα μας – Η ενημέρωση γίνεται καθημερινά αλλά χώρις την παρουσία δημοσιογράφων, πράγμα πού η αντιπολίτευση έκρινε αυστηρά.

Την Τρίτη, 10.08.2021, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναμένεται να ερωτηθεί για όλα καθώς σε αυτήν θα δώσουν το παρών και δημοσιογράφοι.

Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται:

«Αύριο, 10 Αυγούστου και ώρα 14.00, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής (Ριζαρείου 1 και Μικράς Ασίας, Χαλάνδρι).

Παρακαλούνται οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας που επιθυμούν να καλύψουν τη συνέντευξη, να δηλώσουν συμμετοχή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] ως αύριο, 10 Αυγούστου, ώρα 10.00.

Επισημαίνεται ότι για λόγους προστασίας από Covid19, είναι δυνατή η συμμετοχή ως 20 δημοσιογράφων. Δυνατή η φωτογραφική κάλυψη / θα δοθεί pool από ΕΡΤ».

Δείτε επίσης: Κορονοϊός-Ελλαδα: 2.595 νέα κρούσματα – 20 νεκροί – 207 διασωληνωμένοι

Loading