ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ: “Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε συγνώμη, επειδή έτσι του ζήτησαν οι επικοινωνιολόγοι”

Κριτική κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Δείτε αναλυτικά παρακάτω την ανακοίνωση τις αντιπολίτευσης.

Αρχικά η δήλωση τονίζει: «Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να προκαλεί την κοινωνία με την επικοινωνία. Για άλλη μια φορά, με την τραγωδία σε εξέλιξη, μίλησε για τον εαυτό του και τις δήθεν μεγάλες του επιτυχίες. Έχρισε ξανά τον εαυτό του νικητή στην μάχη με την πανδημία, αλλά δεν είπε κουβέντα για την κατάρρευση του επιτελικού κράτους στις τελευταίες πυρκαγιές. Μια κατάρρευση που όλοι παρακολουθήσαμε σε απευθείας μετάδοση. Ζήτησε συγνώμη, επειδή έτσι του ζήτησαν οι επικοινωνιολόγοι αλλά κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο. Γιατί προφανώς ούτε ο ίδιος την πιστεύει.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Είπε για τυχόν αστοχίες -ούτε μία όμως δεν κατονόμασε και δεν παραδέχτηκε. Δήλωσε ότι συναισθάνεται την οργή όσων ζητούσαν βοήθεια, κακώς κατά τη γνώμη του, γιατί δεν ήξεραν ότι τα εναέρια μέσα πετούσαν αλλού ή ήταν απαγορευτικές οι συνθήκες για να πετάξουν. Με δυο λόγια απολύτως έξω από το κλίμα της κοινωνίας και αμετανόητος. Δηλαδή ο γνωστός Μητσοτάκης, που έχουμε πια αρχίσει να τον καταλαβαίνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του κ Μητσοτάκη:

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης – πυρκαγιές: Πρώτος εγώ ζητώ συγγνώμη για τις όποιες αδυναμίες υπήρξαν ©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading