ΣΥΡΙΖΑ: Ο στόχος λέγεται Τσίπρας, όχι Παππάς

«Ο Σάμπυ Μιωνή πρέπει να έχει αντιληφθεί τι ποινικά αδικήματα διέπραττε με τις όποιες καταγραφές έχει κάνει.

Σε κάθε περίπτωση ο Νίκος Παππάς δεν έχει να κρύψει τίποτα.

Έχει, άλλωστε, δηλώσει πολλές φορές για ποιο λόγο είχε επαφές με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Αυτό έγινε μετά από παράκληση του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, προκειμένου να επιλυθεί ιδιωτική του διαφορά με τον εκδότη της εφημερίδας Δημοκρατία, Γιάννη Φιλιππάκη».

Του Γιάννη Συμεωνίδη

Τα παραπάνω τονίζουν στο Politic συνεργάτες του κ. Παππά, ο οποίος σήμερα Τετάρτη στις 10.30 θα μιλήσει στο Flash Θεσσαλονίκης 99.4.  

Ο Αλέξης Τσίπρας, εξάλλου, αντιλαμβάνεται ότι στόχος του Μαξίμου δεν είναι τόσο ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ όσο ο ίδιος και η προσωπική του αξιοπιστία και ηθική ακεραιότητα, που είναι και το βασικό ατού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην Κουμουνδούρου, άλλωστε, είναι υποψιασμένοι για την κυκλοφορία κι άλλων ηχογραφημένων συνομιλιών ή και βίντεο κοπτοραπτικής όπου ενδεχομένως να εμφανίζεται κι ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ατζέντα Πολιτικού Συμβουλίου-ΚΕΑ

Στο μεταξύ, την Πέμπτη θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο (Π.Σ.) του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, το οποίο θα προετοιμάσει τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) το Σάββατο, πιθανότατα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο, εφόσον ληφθεί η σχετική άδεια από το υπουργείο Υγείας λόγω κορονοΐού.

Στο Π. Σ. ο κ. Τσίπρας θα εισηγηθεί την επανεκκίνηση των διαδικασιών ανασυγκρότησης στην πορεία προς το τρίτο συνέδριο.

Η ΚΕΑ, εξάλλου, θα αποφασίσει τη συγκρότηση Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, αναθέτοντας στο Π.Σ. να ορίσει τη σύνθεσή της, με απόφαση που θα ληφθεί στο τέλος καλοκαιριού, μόλις καθοριστεί ο ακριβής χρόνος διεξαγωγής του συνεδρίου.

Loading