Στη Λέσβο την Τετάρτη (25/4) κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ

Τη Λέσβο θα επισκεφθεί την Τετάρτη (25/4) κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ, με πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκης.

Στην επίσκεψη στο νησί θα μετέχουν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, η αναπληρώτρια τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτής Β’ Αθηνών, Σοφία Βούλτεψη, ο τομεάρχης Τουρισμού και βουλευτής Δωδεκανήσου, Μάνος Κόνσολας, ο αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας και βουλευτής Αχαΐας,  Ιάσων Φωτήλας, καθώς και ο βουλευτής Λέσβου, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Το πρόγραμμα επισκέψεων που θα έχει το κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ

Μετά την άφιξή του στο νησί, νωρίς το πρωί, το κλιμάκιο θα επισκεφθεί το Hot Spot της Μόριας, όπου και θα συναντηθεί με το Διοικητή του.

Στη συνέχεια, οι βουλευτές θα επισκεφθούν τον οικισμό της Μόριας, όπου θα συνομιλήσουν με τους κατοίκους, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας οι βουλευτές θα συναντηθούν με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, και με τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό.

Ανάλογα με τον τομέα αρμοδιότητάς τους, θα επισκεφθούν επίσης, το Βοστάνειο Νοσοκομείο, το Λιμεναρχείο, τον Οργανισμό Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής-(Frontex) και το Επιμελητήριο Λέσβου, ενώ θα συναντηθούν και με φορείς Τουρισμού, αλλά και κατοίκους του νησιού.

Loading