Βούλτεψη: «Γίνεται αντιπολίτευση του κορονοϊού»

Σκληρή κριτική στη στάση της αντιπολίτευσης στην κρίση του κορονοϊού, άσκησε η βουλευτής Β3 ’ Νότιου Τομέα Αθηνών ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον Flash 99.4 και στην εκπομπή «απλά επικίνδυνοι».

«Γίνεται μια αντιπολίτευση του κορονοϊού», τόνισε η βουλευτής, «δηλαδή όπως είναι ύπουλος ο κορονοϊός έτσι είναι και αυτή η αντιπολίτευση που γίνεται, δηλαδή προσπάθησαν στην αρχή να βάλουν ένα ιδεολογικό πρόσημο στον κορονοίό, ότι έβαλε τέλος στον καπιταλισμό, ενώ στην πραγματικότητα έβαλε τέλος στο μπάχαλο, γιατί αν δείτε τις χώρες που επλήγησαν περισσότερο είναι οι χώρες με κυβερνήσεις ετερόκλητες με κυβερνήσεις συνεργασίας, μειοψηφίας που δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν».

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης της τόνισε «τώρα, προσπαθούμε να βγούμε είναι σαν να περπατάμε σε σπασμένα γυαλιά, ας το τώρα ρε παιδί μου αυτό» υπενθυμίζοντας ότι ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στήριξε τα μέτρα, αφου δεν τα ψήφισε.

Η κ. Βούλτεψη ανέφερε ως παράδειγμα την Σουηδία που βρίσκεται σε κυβερνητική κρίση αλλά και την Ισπανία όπου όπως είπε οι περιφερειακές διοικήσεις δεν εφάρμοζαν τα μέτρα της κεντρικής κυβέρνησης.

Η επόμενη μέρα

Αναφερόμενη στην επόμενη μέρα η κ. Βούλτεψη, τόνισε ότι χρειάζεται πολύ προσοχή και προσεκτικά βήματα για την επιστροφή στην όποια κανονικότητα, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι θα υπάρξει σχέδιο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο μνημονίων.

«Τωρα θα χρειαστεί να συνταιριαστεί το υγειονομικό κομμάτι με το οικονομικό κομμάτι, πρέπει να στηριχθούν οι επιχειρήσεις, θα υπάρξει και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί καμία χώρα δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Θα υπάρξει και σε εσωτερικό επίπεδο το σχέδιο με βάση τα χρήματα που θα έρθουν από το εξωτερικό και με βάση τα χρήματα που έχουμε εμείς εδώ, ώστε να μπορέσουν να στηριχθούν οι επιχειρήσεις, αυτό είναι το ζητούμενο».

Να στηριχθεί κάθε τι «Made in Greece»

Κατά την κ. Βούλτεψη η χώρα μας πρέπει να χρησιμοποιήσει το πλεονέκτημα που έχει της σφραγίδας της ασφαλούς από τον ιό χώρας αλλά να στραφεί και προς την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής και σε κάθε τι Made in Greece.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εκλογών, τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν εκλογές αυτή τη στιγμή. «Πότε θα κάνουμε εκλογές, τον Αύγουστο με τη σαγιονάρα;»

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Βούλτεψη στον Flash 99.4

Loading