Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη – Κούρτς

Τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε, με στρατιωτικές τιμές, στην πλατεία μπροστά στο μέγαρο της Καγκελαρίας, ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κούρτς, στις 16.30 ώρα Ελλάδας.

Στη συνέχεια, οι δύο ηγέτες ξεκίνησαν τις συνομιλίες τους, οι οποίες προβλέπεται να διαρκέσουν μία ώρα. Ακολούθως θα προβούν σε δηλώσεις, στο πλαίσιο της προγραμματισμένυης συνέντευξης Τύπου.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Αυστραικός καγκελάριος, από το μέγαρο της Καγκελαρίας στη Βιέννη, θα συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη των 27 ηγετών της ΕΕ, για τον κοροναϊό.

 

Σε τηλεδιάσκεψη με τους ευρωπαίους ηγέτες για τον κοροναϊό θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός στις 18:00 – Αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει νέα μέτρα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετάσχει στις 18.00 στην τηλεδιάσκεψη, στην οποία έχει καλέσει τους ηγέτες της ΕΕ ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, για το συντονισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του κοροναϊού.

Ο πρωθυπουργός επιστρέφει το βράδυ από την Αυστρία και αύριο θα κάνει ανακοινώσεις για τα μέτρα αποφυγής εξάπλωσης του κοροναϊού, την προστασία της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών.

©Πηγή: amna.gr

Loading