Σ. Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να στήσει τις δίκες της Μόσχας

Για επιχείρηση ελέγχου της δικαιοσύνης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής.

«Δεν υπάρχει παρακράτος, αν δεν υπάρχει κράτος. Τα πλοκάμια του ξεκινούν από το κράτος και καταλήγουν στο κράτος», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής.

 «Στις δύο τα ξημερώματα διορίσατε πρόεδρο του Αρείου Πάγου αφήνοντας ακέφαλα τα άλλα ανώτατα δικαστήρια. Με τροπολογία καταργήσατε όλες τις ανεξάρτητες αρχές, με την κατάργηση του ΕΣΡ προσπαθήσατε να στήσετε το ΣΥΡΙΖΑ Channel.

 Μια χαρά πήρατε και το κράτος και παρακράτος κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και μια χαρά στήσατε τη σκευωρία. Μια χαρά αλλάξατε 4 αρχηγούς στην πυροσβεστική σε δύο χρόνια», είπε η βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε: «Θέλατε να στήσετε τις δίκες της Μόσχας, ως γνήσιοι σταλινιστές και θέλατε ηθική, πολιτική, επαγγελματική, ακόμη και φυσική εξόντωση, όλων των αντιφρονούντων καταργώντας κάθε διάκριση των εξουσιών. Δεν υπάρχει όμως τέλειο έγκλημα και δυστυχώς για εσάς, το δικό σας έγκλημα δεν είναι στιγμιαίο, είναι διαρκές», τόνισε μεταξύ άλλων, η κ. Βούλτεψη.

Δείτε ακόμα: Ν. Γκαρά: Γιατί κλείνουν εξ’ ολοκλήρου τα σύνορα σε Ορμένιο και Κυπρίνο;

Loading