Πυρκαγιές: Δηλώσεις του πρωθυπουργού το απόγευμα – Συνέντευξη τύπου εντός εβδομάδος

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου στις 11:00 για την στήριξη των πυρόπληκτων ενώ το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει αύριο στις 13:00

Υπό τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου στις 11:00, με θέμα την στήριξη των πυρόπληκτων.

Η σύσκεψη στο Μαξίμου θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού, του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη, του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Αμυρά, του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Θοδωρή Λιβάνιου, του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, αρμόδιου για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσου, του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Αθανάσιου Πετραλιά, του Γενικού Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής Χρήστου Τριαντόπουλου και του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη.

Αργότερα, το απόγευμα θα μεταδοθούν οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη. Αύριο, Τρίτη 10/8 στις 15.00, θα συνεδριάσει, με το ίδιο θέμα, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ εντός της εβδομάδος αναμένεται και συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού.

Δείτε επίσης: Κυρ. Μητσοτάκης: Σας ευχαριστούμε που στέκεστε δίπλα στην Ελλάδα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς

Loading