Ψαριανός για ΠΑΟΚ: «Άλλα καρντάσια είπαν για σύνορα στα Τέμπη»

Ο Γρηγόρης Ψαριανός δε μετανιώνει για όσα έγραψε στο Facebook και προκάλεσαν τη μήνη των φίλων του ΠΑΟΚ.

«Δεν προσέβαλα κανέναν, δεν οπλοφορούσα, ούτε έχω αναρτήσει χάρτες ότι θα κόψουμε τη χώρα στα δύο, ούτε για κράτος Αθηνών. Αυτά είναι χοντράδες. Και όλα για ένα παιχνίδι. Ορισμένοι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρόκειται για πόλεμο. Εγώ έκανα μια ανάρτηση που ήταν απάντηση σε αναρτήσεις αυτού του τύπου», εξήγησε ο βουλευτής του Ποταμιού στον ΣΚΑΪ.

«Το κράτος των Αθηνών δεν επέστρεψε στον ΠΑΟ πέρσι τον αποκλεισμό έδρας και τους βαθμούς. Φέτος όμως έγινε αυτό για τον ΠΑΟΚ από το κράτος των Αθηνών», πρόσθεσε στη συνέχεια, αναφερόμενος στην απόφαση του εφετείου για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Φίλος της ΑΕΚ και… του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός

Στη συνέχεια, ο βουλευτής του Ποταμιού δήλωσε οπαδός της ΑΕΚ, αλλά και του “Δικεφάλου” του Βορρά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο στη Ριζούπολη, αλλά μου άρεσε η ΑΕΚ επειδή είχε τον δικέφαλο αετό και δεύτερη ομάδα μου ήταν ο ΠΑΟΚ, επειδή είχε επίσης τον αετό».

Επίσης, δήλωσε οπαδός της συναίνεσης, υποστηρίζοντας πως το ίδιο προσπαθούσε να κάνει και στην εποχή των Μνημονίων, αλλά «μας έλεγαν γερμανοτσολιάδες, δοσίλογους» και κατέληξε αφήνοντας αιχμές για Θεσσαλονικείς που επιθυμούν να διχάσουν την Ελλάδα.

«Εγώ δεν είπα ποτέ να χωριστεί η χώρα στα δύο και να μπουν τα σύνορα στα Τέμπη. Αυτά τα είπαν άλλα καρντάσια…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του βουλευτή που… άναψε φωτιές:

Ο Γρηγόρης Ψαριανός δε μετανιώνει για όσα έγραψε στο Facebook και προκάλεσαν τη μήνη των φίλων του ΠΑΟΚ.

Loading