Το… απαγορευμένο σποτ της Πολιτικής Προστασίας (vd)

Μετά τις σοβαρές αντιδράσεις που ξεσήκωσε, τελικά κατέβηκε άρον άρον το σποτ από την Πολιτική Προστασία με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη. Το βίντεο δέχθηκε κριτική για σεξισμό και αναχρονιστικά πρότυπα, ενώ μάλιστα πριν αποσυρθεί μετρούσε περισσότερα από 4.200 dislikes στο YouTube.

Στο σποτ βλέπουμε τον ηθοποιό να μιλάει με την κοπέλα του, η οποία παρουσιάζεται ανενημέρωτη και πλήρως αφελής, χωρίς να καταλαβαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης εν μέσω πανδημίας. Υποτίθεται πως εκείνη θέλει να βγει σε κάποια πλατεία να διασκεδάσει ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Ο Χρήστος Λούλης που είναι η φωνή της λογικής (και της Πολιτικής Προστασίας) την ενημερώνει σχετικά με τον κίνδυνο της έξαρσης του ιού και δείχνει να τη νουθετεί. Στο τέλος η φράση «γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χθες», ακούγεται τουλάχιστον ειρωνική.

Τα social media πήραν φωτιά, με τους χρήστες να σχολιάζουν τόσο σε αυστηρό ύφος, όσο και σε σαρκαστικό. Δεν είναι λίγοι αυτοί που με δόση μαύρου θα λέγαμε χιούμορ, αναρωτιούνται αν για τέτοιου είδους σποτ διατέθηκαν τα 9.000.000 ευρώ που επένδυσε η κυβέρνηση, με σκοπό να ενισχύσει την καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό.

Δείτε το σποτ που άναψε φωτιές:

Δείτε ακόμη: Πολιτική Προστασία: Αποσύρεται το σποτ με τον Χρήστο Λούλη λόγω αντιδράσεων

Loading