Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα: Νέος επικεφαλής, νέο λογότυπο (pic)

Νέο λογότυπο δημιούργησε και παρουσίασε η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα».

Με αφορμή την αλλαγή επικεφαλής, με τον Βασίλη Γάκη να παραλαμβάνει τη «σκυτάλη» από τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό ΑΕ, Νίκο Ταχιάο, η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» παρουσίασε το νέο λογότυπο.

Γάκης: «Να επανασυστηθούμε»

«Στο πλαίσιο αυτής της συνέχειας, ως παράταξη “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα”, θέλουμε να λειτουργήσουμε υπεύθυνα και να φανούμε χρήσιμοι στους πολίτες. Με συνέπεια στα πιστεύω μας. Το παρελθόν το αποτυπώνουμε στη μνήμη μας ως διδαχή και όχι ως εμμονή», σημείωσε ο κ. Γάκης και πρόσθεσε:

«Προχωράμε και θέλουμε τη Θεσσαλονίκη μας μπροστά και είμαστε εδώ να επανασυστηθούμε, να ανανεώσουμε τη σχέση μας. Είμαστε εδώ στην επανεκκίνηση. Η πόλη μάς ενώνει, όλους μας, ανεξάρτητα από ποια παράταξη προερχόμαστε. Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε λόγο και πολύχρονη αυτοδιοικητική εμπειρία.

Με πνεύμα διαλόγου στηρίζουμε κάθε τι που θα θεωρούμε χρήσιμο και δημιουργικό για την πόλη. Συνεχίζουμε υπεύθυνα, για τη Θεσσαλονίκη. θέλουμε να είμαστε όλοι μας χρήσιμοι. Βάζουμε τη Θεσσαλονίκη μπροστά. Βάζουμε τους ανθρώπους της πόλης μας μπροστά, γιατί αυτή η πόλη είναι οι άνθρωποί της, δηλαδή όλοι εμείς».

Δείτε ακόμη:
Δ. Θεσσαλονίκης: Ο Βασίλης Γάκης νέος επικεφαλής στη «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα»

Γάκης: «Δεν θα δεχόμουν θέση αντιδημάρχου» (vd)

Loading