«Πυρά» Κεγκέρογλου σε Πορτοσάλτε ελέω… Ανδρέα Παπανδρέου

Την έντονη αντίδραση του Βασίλη Κεγκέρογλου προκάλεσαν τα σχόλια του Άρη Πορτοσάλτε για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Με αφορμή την επέτειο ένταξης της χώρας μας στην ΕΟΚ, στις 28 Μαΐου 1979, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είπε, μεταξύ άλλων, πως η Ελλάδα «από μια γραφική χώρα έγινε μια κανονική χώρα, αυτή η στιγμή έσωσε τη χώρα».

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Άρης Πορτοσάλτε επιτέθηκε στον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας: «Πού θα τα έβρισκε όλα εκείνα τα κεφάλαια ο Ανδρέας Παπανδρέου -ο οποίος έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο- να σκορπίσει στην Ελλάδα; Πού θα τα έβρισκε; Θα τα γεννούσε το λεφτόδεντρο ή θα τα πετούσε το ελικόπτερο του ΠΑΣΟΚ;».

Η απάντηση Κεγκέρογλου σε Πορτοσάλτε

Τα παραπάνω σχόλια του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ έκαναν έξαλλο το βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος απάντησε με μία οργισμένη ανάρτηση στο Twitter:

«Κύριε Πορτοσάλτε, έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους. Γιατί χρησιμοποιείς τη δημόσια συχνότητα για να προωθείς το διχασμό;;; Δεν σέβεσαι τίποτα;;; Οι πρωινοί χαρακτηρισμοί σου για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι παραπάνω από απαράδεκτοι!! Ντροπή σου!!!».

“Αντι-ΠΑΣΟΚ καρτέλ”

Μάλιστα, στη συνέχεια ο κ. Κεγκέρογλου έκανε ακόμη μία ανάρτηση στο Twitter, κάνοντας λόγο για “καρτέλ” κατά του ΠΑΣΟΚ.

“Το αντί-ΠΑΣΟΚ καρτέλ έχει αναβιώσει με νέα «συμφωνία» των ηγετικών ομάδων της δεξιάς, της δήθεν αριστεράς και συγκεγκριμένων συμφερόντων, τα οποία εξυπηρετούν από κοινού”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη:
Ο Κατρούγκαλος έβγαλε τον Κεγκέρογλου από τα ρούχα του!

Loading