Ο Πολάκης τρολάρει όσους τον κατακρίνουν και εντός του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζει μέσω Facebook τον “πόλεμο” των δηλώσεων ο Π. Πολάκης μετά το σάλο που ακολούθησε της ανάρτησης του στα social media για την Ειρήνη Αγαπηδάκη, που έχει αναλάβει πλέον χρέη εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε χρησιμοποιώντας το τραγούδι “Στου Παπά Λάμπρου την αυλή” από την Δόμνα Σαμίου.

“Πως μου ‘ρθε αυτό το τραγούδι στο μυαλό, δεν μπορώ να καταλάβω….”Στου Παπά-ΛΑΜΠΡΟΥ την αυλή“. Ίσως γι’ αυτό εκπέμπει “αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες “μιας βουκολικής ζωής που τα βασικά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ειναι η καθάρια φύση, η λεβεντιά και η ελευθερία… κι όποιος καταλάβει κατάλαβε…” έγραψε.

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρεται στην ανάρτηση που είχε κάνει ο Πάνος Λάμπρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία “άδειασε” τον Παύλο Πολάκη.

«Και μου φαίνεται πράγματι αδιανόητο να “ψυχιατρικοποιούν” κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) την πολιτική αντιπαράθεση ή να απαντάς με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου.. Λες και δεν υπάρχουν άλλα επιχειρήματα, πολιτικά και ιδεολογικά. Λες και αν βρίσεις, αν ειρωνευτείς, αν χρησιμοποιήσεις απαξιωτικούς ή ιατρικούς όρους θα πείσεις, θα γίνεις αρεστός, μάγκας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Λάμπρου στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Μάλιστα, βέλη κατά του κ. Πολάκη έστρεψε με ανακοίνωση του και ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αριστερά έχει το δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο, να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες», αναφέρει ανακοίνωση του τομέα δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ παίρνοντας θέση στις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη.

«Δεν έχουμε κανέναν λόγο να “δανειζόμαστε’ από τον πολιτικό και ιδεολογικό μας αντίπαλο, λέξεις, φράσεις, σκέψεις, που διαιωνίζουν τα στερεότυπα και προσβάλουν βαθύτατα όχι μόνο τους ανθρώπους με ψυχικά προβλήματα, αλλά και όλους και όλες εμάς που παλεύουμε για την κατάργησή τους», σημειώνει η ανακοίνωση.

Loading