Ο Γερουλάνος ζητά την παραίτηση της Γκαγκάκη

Την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη ύστερα έπειτα από τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με αφορμή το περιστατικό ασέλγειας σε φοιτήτρια του ΑΠΘ ζητά ο επικεφαλής της παράταξης ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, του δήμου Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο επικεφαλής της παράταξης ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ αναφέρει:  «Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους» έγραψε ο Παύλος Γερουλάνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Και προσθέτει: «Τα πράγματα είναι απλά: Η κα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Γερουλάνου

Loading