Ίδιος ο πατέρας του ο γιος του Απ. Τζιτζικώστα! (pics)

Στην εξέδρα των επισήμων για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αλλά και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Τον κ. Τζιτζικώστα συνόδευε η σύζυγος του Έλενα Βλάχου και ο γιος τους. Όπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα όλων συγκέντρωσε η όμορφη σύζυγος του περιφερειάρχη αλλά και ο δίχρονος γιος του ζευγαριού.

Ο μικρός κρατούσε μία ελληνική σημαία στα χέρια και παρακολούθησε την παρέλαση παρέα με την μητέρα και τον πατέρα του, στην εξέδρα των επισήμων.

Βεβαίως αυτό που προσέχει κανείς είναι η τεράστια ομοιότητα που έχει ο μικρός Γιώργος Τζιτζικώστας με τον πατέρα του.

INTIME
INTIME
Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για την 28η Οκτωβρίου:

«Μεγαλειώδη» χαρακτήρισε την παρέλαση ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. «Μας γέμισε αισιοδοξία, περηφάνια και αυτοπεποίθηση» ανέφερε και σημείωσε: «σήμερα τιμούμε την ένδοξη ιστορία αλλά και τους αγώνες των προγόνων μας απέναντι στο φασισμό και τον ναζισμό. Χρέος όμως όλων μας τώρα είναι να δουλέψουμε σκληρά για να αισθανόμαστε το ίδιο υπερήφανοι και για το παρόν αλλά και για το μέλλον της χώρας μας. Για να μπορέσουμε να πάμε την Ελλάδα εκεί που ανήκει στην κορυφή, τη Μακεδονία στην κορυφή».

Loading