Η Ραχήλ Μακρή, τα… τουρκοκαλώδια και η… κυβερνοεπίθεση

Ακόμη και στην καρδιά του Αυγούστου, η Ραχήλ Μακρή σχολιάζει… κατά ρυπάς και με ιδιαιτέρως καυστικό τρόπο τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και όχι μόνο.

Στην τελευταία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρώην βουλευτής εμφανίζεται με ολόσωμο λευκό μαγιό, να σχολιάζει δηκτικά:

«Κι εκεί που πήγα να κάνω μπάνιο στο παραδεισένιο ελληνικό νησί μας (σ.σ. Καστελόριζο), μπλέχτηκα σε κάτι τουρκοκαλώδια. Μην ανησυχείς μου είπαν είναι σε διεθνή ύδατα».

Κι εκεί που πήγα να κάνω μπάνιο στο παραδεισένιο ελληνικό νησί μας μπλέχτηκα σε κάτι τουρκοκαλώδια. Μην ανησυχείς μου είπαν είναι σε διεθνή ύδατα

Gepostet von Ραχήλ Μακρή am Mittwoch, 12. August 2020

Η καταγγελία της Ραχήλ Μακρή για κυβερνοεπίθεση

Λίγο νωρίτερα, εξάλλου, η Ραχήλ Μακρή κατήγγειλε προσπάθειες κάποιων να τη «φιμώσουν», κατεβάζοντας τις σελίδες της από το διαδίκτυο.

«Αφού μπλόκαραν το πολιτικό  προφίλ μου με 47000 ακόλουθους χωρίς αιτιολογία άρχισαν τις προσπάθειες να κατεβάσουν και κλείσουν τις σελίδες μου. Οι παραβιαστές κάθε έννοιας ατομικής ελευθερίας κατοχυρωμένης από το σύνταγμα και με δικαστικές αποφάσεις μιλάνε για παραβίαση. Αυτοί που δεν κατεβάζουν ποτέ καμία ανάρτηση που αφορά το πρόσωπο μου με ύβρεις και απειλές κατά ζωής έχουν θράσος. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποδεικνύουν στον Έλληνα ότι όλα όσα λέω είναι αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αφού μπλόκαραν το πολιτικό προφίλ μου με 47000 ακόλουθους χωρίς αιτιολογία άρχισαν τις προσπάθειες να κατεβάσουν και…

Gepostet von Ραχήλ Μακρή am Mittwoch, 12. August 2020

Δείτε ακόμη:
Άλλη μια νύχτα επιφυλακής και έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο

Loading