Η ΝΔ καλεί τον Αλ. Τσίπρα να… μαζέψει τον Παύλο Πολάκη

Μία οργισμένη ανακοίνωση εξαιτίας της σημερινής συμπεριφοράς του Παύλου Πολάκη στη Βουλή εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να αποκηρύξει δημόσια τα όσα ανέφερε το στέλεχος του κόμματός του.

«Αν ο κ. Τσίπρας δεν αποκηρύξει δημόσια τα όσα εκστόμισε σήμερα ο συνεργάτης του, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι το πραγματικό πρόσωπό του. Ότι λέει όσα δεν θέλει να εκστομίσει ο ίδιος κι ότι είναι ένας Πολάκης χωρίς μουστάκι», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Και προστίθεται με νόημα: «Ο κ. Τσίπρας επέλεξε σήμερα να στείλει στη Βουλή το “δεύτερο εγώ του” για να συκοφαντήσει και να δυναμιτίσει τη συζήτηση, ώστε να μην ακούσει κανείς την αλήθεια για τον ρόλο του κ. Παππά σε αυτήν τη τόσο σημαντική υπόθεση, που μέσω της Δικαιοσύνης ήρθε στη Βουλή».

Οι χυδαιότητες Πολάκη αποτελούν ντροπή για το Κοινοβούλιο

Η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος καταλήγει ως εξής: «Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε σε χυδαιότητα ακόμη και τον γνωστό εαυτό του. Σε ένα εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα μίσους παρουσίασε την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ως το κόμμα των μαυραγοριτών και των δωσίλογων. Οι χυδαιότητες Πολάκη μόνο ντροπή αποτελούν για το Κοινοβούλιο. Ό,τι και να κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι. Η δυσώδης αυτή υπόθεση θα ερευνηθεί μέχρι το τέλος».

Δείτε επίσης: Δ. Τζανακόπουλος για προανακριτική: “Υπόθεση-φάρσα” με στόχο την εξόφληση “γραμματίων” στους καναλάρχες

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading