Ν. Χαρδαλιάς: Η στιγμή της “επίθεσης” στη Θεσσαλονίκη (vd)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την επίθεση στο Νίκο Χαρδαλιά, τη στιγμή που γευμάτιζε στη Θεσσαλονίκη, μετά το πέρας των συσκέψεών του.

Η στιγμή της επίθεσης καταγράφηκε σε βίντεο καθώς η 44χρονη ζήτησε από ανήλικο παιδί που βρισκόταν μαζί της να τραβήξει το περιστατικό. Στο βίντεο η γυναίκα φαίνεται να πλησιάζει τον Νίκο Χαρδαλιά ρίχνοντας του νερό και στη συνέχεια τον έσπρωξε και πριν φύγει τον έβρισε.

«Καταστρέψατε την Ελλάδα» φώναξε η 44χρονη

Η 44χρονη φέρεται να ήταν μαζί με μια φίλη της στο εστιατόριο κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ενώ πριν το περιστατικό φαινόταν να πλησιάζει με φιλικές διαθέσεις τον υφυπουργό, ο οποίος καθόταν μαζί με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου. Η γυναίκα αφού του επιτέθηκε φώναξε «ήρθα να κάνω αυτό και να σου σπάσω τα μούτρα που καταστρέψατε την Ελλάδα». 

Μήνυση για εξύβριση κατέθεσε ο Ν. Χαρδαλιάς 

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατέθεσε μήνυση εναντίον της 44χρονης γυναίκας για απειλή και εξύβριση ενώ ο εισαγγελέας διέταξε την Τετάρτη την ακούσια νοσηλεία της σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Η δίκη της δράστιδας, έπειτα από αναβολές, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου.  

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο της επίθεσης:

Loading