Τα γυρίζει ο Κατσίκης των ΑΝΕΛ και μιλά για παραποίηση όσων είπε…

Αφού πρώτα έκανε άνω-κάτω το πολιτικό σκηνικό και πυροδότησε ένταση μεταξύ των κομμάτων  εξαιτίας της πρότασής του για ανταλλαγή των δυο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους, τώρα ο Κώστας Κατσίκης των ΑΝΕΛ καταγγέλλει παραποίηση και διαστρέβλωση των όσων είπε και κάνει λόγο για «ανελέητο λιντσάρισμα» εναντίον του.

Από το βήμα της ολομέλειας της Βουλής και με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ενσωμάτωση απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη βία κατά των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας, ο κ. Κατσίκης θέλησε να δώσει διευκρινήσεις για όσα είπε χθες. Και η αλήθεια είναι ότι έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Τα φόρτωσε στη “μονταζιέρα” του ΣΚΑΪ

Αρχικά διέψευσε ότι μιλώντας στον ΣΚΑΪ πρότεινε την ανταλλαγή των στρατιωτικών και υποστήριξε ότι απλώς εξέφρασε μια προσωπική σκέψη σε μια υποθετική ερώτηση κάνοντας λόγο για «μονταζιέρα» του τηλεοπτικού σταθμού.

«Πιστεύετε ότι εγώ ζημίωσα την πατρίδα μου όταν αυτή η μονταζιέρα ανέφερε ότι εγώ, μιλώντας υποθετικά, είπα αν οι δύο κυβερνήσεις συμφωνήσουν ή αν παρακάμψουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Αν κάποιος πιστεύει ότι λειτούργησα σαν λαγός, να βγει να το πει… Αν έγινε ζημιά στην πατρίδα σκεφτείτε ποιος το έκανε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Loading