Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί

Ένα από τα θέματα που κυριαρχεί στη θεματολογία τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας είναι το που θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί.

Βάσει της τελευταίας πληροφόρησης ο πρωθυπουργός και η οικογένειά του θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα στο νησί της Τήλου. Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται ήδη εκεί από το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς μετέβη με πλωτό σκάφος του λιμενικού σώματος αφού πρώτα έφτασε αεροπορικώς στη Ρόδο.

Στην Αθήνα ο Βούτσης, στην Τήνο ο Μητσοτάκης

Αντίθετα με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, θα περάσει τις Άγιες ημέρες του Πάσχα και της Ανάστασης στην Αθήνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάλι, μαζί με την οικογένειά του, θα μεταβεί στην Τήνο. Τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου επέλεξε για τη Μεγάλη Εβδομάδα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Σε συγγενικό της σπίτι στην Αργολίδα θα περάσει το Πάσχα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Όσον αφορά στον Σταύρο Θεοδωράκη, θα μεταβεί στη γενέτειρά του, το χωριό Δραπανιάς Χανίων. Τέλος ο Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρίσκεται στην Ομβριακή Δομοκού Φθιώτιδας, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα επισκεφθεί τη Λαμία και την Κατερίνη.

 

Loading