«Καντήλια» άνευ προηγουμένου μεταξύ Τατσόπουλου – Κρανιδιώτη

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι προηγούμενα είχαν οι δυο τους από διαφορές που μπορεί να προέκυψαν στη Βουλή, εκτός φυσικά από τις ιδεολογικές αποστάσεις που έχουν, ωστόσο από αυτό μέχρι τα σχόλια που αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του Φαήλου Κρανιδιώτη και του Πέτρου Τατσόπουλου, είναι άνευ προηγουμένου.

Ακόμη και εμείς δυσκολευτήκαμε να τα μεταφέρουμε καθώς μιλάμε για απίστευτες υβριστικές εκφράσεις. Αφορμή για όλα αυτά στάθηκε ένα σχόλιο του Φ. Κρανιδιώτη το οποίο ανέφερε: «Πέτρο παιδί μου, το άλογό μου είναι σαν εσένα στα εθνικά. Καστράτο, gelding. Άνευ διδύμων αδένων».

Μπαραζ υβρεολογίου

Το σχόλιο αυτό μάλλον εκνεύρισε τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απάντησε με ένα απίστευτο υβρεολόγιο. Θα τον μεταφέρουμε με τις απαραίτητες τελείες και…όποιος κατάλαβε, κατάλαβε: «Φαήλο, κλ…ε μου τα α…ια με τις μαξιμαλιστικές σου μα…ες. Αυτά στα αμνοερίφια που σου βάζουν λάικ, όχι σ’ εμένα. Εμένα κλ…ε μου τα α…ια και μετά χλιμίντρισε, ψυχωτικές μα…κα. Με την αγάπη μου».

Λίγη ώρα αργότερα και αφού ο Φαήλος Κρανιδιώτης ανέβασε το σχόλιο Τατσόπουλου απάντησε: «Το πεκινουά στο μπαλκόνι θύμωσε. Στην πρώτη τυχαία συνάντηση θα σας πω τα αρβανίτικα νέα».

Loading