Θεσσαλονίκη: «Έσπασε» το πρωτόκολλο ο ΠτΔ – Συζήτησε με διαδηλωτές (vd)

Της Μαρίας Βλάχου
Το πρωτόκολλο «έσπασε» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του εορταστικού τριημέρου της πόλης.

Ο κ. Παυλόπουλος ο οποίος έδωσε το «παρών» στην επίσημη δοξολογία για την γιορτή του πολιούχου της πόλης Αγίου Δημητρίου, ημέρα απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, χαιρέτισε τον κόσμο και τους διαδηλωτές από το «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σχετικά με την άρνηση της επαναπροκήρυξης των θέσεών τους», ζητώντας τη νομοθετική ρύθμιση με διασφάλιση όλου του υπάρχοντος προσωπικού.

«Ξέρω τι έχω κάνει και το θυμάσαι»

«Αυτό είναι πολύ ακριβό από τον καιρό που ήμουν υπουργός» είπε ο ΠτΔ καθώς είδε το πανό και τους διαμαρτυρόμενους, με τους τελευταίους να του απαντούν ότι «θέλουμε εμπράκτως τη συναίνεση της Βουλής, είναι αδικία να συμβαίνει αυτό μετά από 15 χρόνια προϋπηρεσίας μέσω ΑΣΕΠ». «Ξέρω τι έχω κάνει και το θυμάσαι, άσε έχω το νου μου» συνέχισε ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια τους χαιρέτισε και αποχώρησε από το σημείο.

Δείτε το βίντεο του Politik.gr:

Θεσσαλονίκη: «Έσπασε» το πρωτόκολλο ο ΠτΔ – Συζήτησε με διαδηλωτές (vd)

Το πρωτόκολλο «έσπασε» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, καθώς χαιρέτισε και συζήτησε με τους διαμαρτυρόμενουςhttps://politik.gr/%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%AD%CF%83%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CE%BF

Gepostet von politic.gr am Freitag, 26. Oktober 2018

Loading