Παπαδημούλης: Ο πόλεμος από τα ΜΜΕ ήταν σφοδρός

Ο πόλεμος από τα ΜΜΕ ήταν σφοδρός ακόμη και τώρα που χάσαμε αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι το άλλοθι μας τόνισε μιλώντας στην εκπομπή “Μιλάμε Πολιτικά” του flash 99,4 o Δημήτρης Παπαδημούλης, Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποστήριξε ότι τα fake news κυριαρχούν στη ζωή μας.

Το άνοιγμα που έχουμε σχεδιάσει και θα δρομολογηθεί στη συνεδρίαση της Κ.Ε. Εμπεριέχει και μία αξιολόγηση τω 4,5 ετών που κάναμε ως κυβέρνηση. Να δούμε τι δεν πήγε καλά στον τομέα της επικοινωνίας, ανέφερε.

Όπως τόνισε, πρόκειται για έναυσμα μίας συλλογικής αποτίμησης να προετοιμάσουμε το πρόγραμμα που θα διεκδικήσουμε στις επόμενες εκλογές και γιατί όσοι μας ψήφισαν δεν θεωρούν ότι τα κάναμε όλα τέλεια. Πρέπει να τους ακούσουμε όλους, Να γίνουμε ελκυστικότεροι και αποτελεσματικότεροι.

Εξέπεμψε σήμα αυτοπεποίθησης και ανασυγκρότησης.

Δεν σκοπεύουμε όπως θα ήθελε η ΝΔ και το αντισυριζα μετωπο να παρασυρθούμε σε ένα κλίμα εσωστρέφειας. Δεν θα κοιτάμε τον αμφαλό μας, σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης.

Σε μία αποτίμηση των δύο μηνων διακυβέρνησης απο τη ΝΔ εκτίμησε ότι διανύει το μήνα του μέλιτος, ο οποίος όμως όπως είπε, δε θα βαστήξει πολύ. Πρόσθεσε ότι η ότι καλό κάνει η νέα κυβέρνηση πατάει στην παρακαταθήκη της προηγούμενης. “Τώρα βρήκε ταμεία γεμάτα και μοιράζει. Μένει να δούμε αυτά που υποσχέθηκε.”

Για την πρόωρη αποπληρωμή των δανείων του ΔΝΤ είπε ότι βασίζεται στο γεγονός τα υγιή οικονομικά επιτρέπουν τον Κ. Μητσοτακη να αποπληρώσει το ΔΝΤ, κάτι που είχε συντελεστεί κατά 90% από την κυβέρνηση Τσίπρα.

Κανείς δεν πιστεύει ότι η οικονομία πήγαινε προς τον γκρεμό μέχρι τις 7 Ιουλίου, και έπειτα ήρθε ο έρωτας, είπε.

Μίλησε για κωλοτούμπα στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ιδού η Ροδος ιδού και το πήδημα είπε για την υπόθεση Νοβαρτις. Ανέφερε ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης δεχεται αντικρούομενες εισηγήσεις σχετικά.

Σχολιάζοντας το θέμα των αποδοχών των εργαζομένων, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι μια σωστή οικονομική πολιτική πρέπει να στηρίζεται σε μία σωστή ανταμοιβή των εργαζομένων. Αν ίσχυε το αντίθετο στην κορυφή της οικονομίας θα ήταν οι αφρικανικές χώρες και όχι η Σουηδία και η Δανία. Ανέφερε ότι από τη ΝΔ δεν υπάρχει καμία αναφορά στην αύξηση του κατώτατου μισθού και μάλιστε ο κ. Βρούτσης δρομολογεί και μειώσεις.

Loading