Παπαδημούλης: Δεν έχω ούτε κρυμμένα, ούτε κλεμμένα

Εγώ δεν εχω ούτε κρυμμένα, ούτε κλεμμένα, ούτε offshore, ούτε θυρίδες, ούτε ακίνητα στο εξωτερικό. Δηλώνω τα πάντα, ακόμη και εισοδήματα που δεν φορολογούνται ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή “Μιλάμε Πολιτικά” του flash 99,4 o ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Συνέχισε λέγοντας ότι το 2004 ως νέος βουλευτής, έκανε δήλωση περιουσιακής κατάστασης μαζί με τη σύζυγό του και εμφανιζόταν πλουσιότερος από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Γ. Παπαντωνίου και τον Α.Τσοχατζόπουλο.

Το πόθεν έσχες έτσι όπως  λειτουργεί, δεν προσφέρει τίποτα γιατί δεν έχει ελέγχει το πόθεν αλλά ούτε και το τι, είπε.

Χαρακτήρισε ξεφτίλα ότι οι δηλώσεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα δεν ελέχθησαν. Επεσήμανε το γεγονός ότι κάποιοι παίρνουν τεράστια δάνεια ενώ οι τράπεζες δε δίνουν δάνεια.

Ανέφερε με νόημα ότι οι δεξιοί, συντηρητικοί δικαιούνται να είναι πλούσιοι και να μη δίνουν λογαριασμό σε κανέναν ενώ οι αριστεροί πρέπει να είναι ρακένδυτοι.

Χαρακτήρισε τον ντόρο γύρω από τη δήλωση του πόθεν έσχες του ως στοχευμένη προσπάθεια πολιτικού χτυπήματος με γυαλιά πολιτικής σκοπιμότητας.

«Κόπηκα στον αέρα της ΕΡΤ3»

«Κόπηκα στον αέρα της ΕΡΤ3, κάποια στιγμή που έκανα κριτική στην προπαγάνδα μέσων ενημέρωσης της ΝΔ και δημοσιογράφων που κάνουν πολιτική καριέρα. Ένα λεπτό μετά αποκαταστάθηκε η σύνδεση και με ενημέρωσαν ότι ο χρόνος μου τελείωσε. Κατήγγειλε το περιστατικό και μετά έγινε της μουρλής» ανέφερε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση οφείλει να τηρεί το Σύνταγμα.

Δεν είναι το μόνο φαινόμενο μονοφωνίας και προπαγάνδας είπε και πρόσθεσε με νόημα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχασε τις εκλογές αλλά είναι μία πανίσχυρη αξιωματική αντιπολίτευση».

Να αντιστοιχηθούμε με το 31,5% είπε σχετικά με τις προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ για διεύρυνση. Σημείωσε ότι παραμένει κόμμα της αριστεράς, κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει. Έθεσε ως στόχο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξανακερδίσει τις προσεχείς εκλογές.

Ο κ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για κωλοτούμπες Μητσοτάκη και αθέτηση των υποσχέσεων τις οποίες έδωσε για να μαζέψει ψηφαλάκια. Θα αποδειχθούν φούμαρα, προέβλεψε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημήτρη Παπαδημούλη

 

 

Loading