Πάνας: Ενίσχυση των τοπικών επενδύσεων για την ανάπτυξη της Χαλκιδικής

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας επισκέφθηκε  την Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής Α.Ε. (ΑΝΕΤΧΑ), όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με στελέχη της, έπειτα από ένα διάστημα στενής συνεργασίας που είχε ο Βουλευτής με την  Εταιρεία.


Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην υπερδέσμευση 3,8 εκατ. ευρώ για την Αναπτυξιακή Εταιρία Χαλκιδικής από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που θα χρηματοδοτήσουν αναπτυξιακά έργα, προς όφελος της Χαλκιδικής.

Μια πρωτοβουλία που αποδεικνύει τη φιλοδοξία και θέληση του κ. Πάνα να ενισχύσει με τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που πραγματοποίησε τις ιδιωτικές επενδύσεις και τα επενδυτικά έργα στη Χαλκιδική, αυξάνοντας τις θέσεις εργασίας, τον παραγόμενο πλούτο και τη γενικότερη ανάπτυξη.


Επιπλέον, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα  λόγω των συνεπειών του lockdown, αλλά κυρίως στην ενίσχυση του brand name της περιοχής καθώς και τη στενότερη συνεργασία μεταξύ των Δήμων, της Περιφέρειας και των συναρμοδίων φορέων για την κατάρτιση ολοκληρωμένων προτάσεων για την αναπτυξιακή άνθηση της περιοχής.


Ο κ. Πάνας επισημαίνει : « Πριν ένα χρόνο επισκέφθηκα τα γραφεία της ΑΝΕΤΧΑ και είχα δεσμευθεί  για την στήριξη και ενίσχυση αναπτυξιακών έργων στην Χαλκιδική. Νιώθω ικανοποιημένος που η επιτυχημένη συνεργασία μας, ένα χρόνο μετά είχε αποτέλεσμα με την υπερδέσμευση 3,8 εκατ. ευρώ που θα χρηματοδοτήσουν αναπτυξιακά έργα, προς όφελος  του Νομού. Συγχαρητήρια στα στελέχη και τον Πρόεδρο για την εξαιρετική δουλειά. Η ανάπτυξη της Χαλκιδικής, πρέπει  να είναι ο μοναδικός μας στόχος ».

Δείτε τη ροή ειδήσεων

Loading