Π. Χρηστίδης: Δεν αρκούν οι υποσχέσεις και τα πολλά λόγια. Χρειάζονται άμεσα πράξεις

«Ήρθαμε για να δηλώσουμε την έμπρακτη στήριξή μας, τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που περνάνε για ένατη ημέρα τραγικές στιγμές. Και πράγματι η εικόνα είναι δραματική- είναι μια εικόνα που μας συγκλονίζει όλους» δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης

Κατά την επίσκεψη στην περιοχή, ο Παύλος Χρηστίδης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας, Γιώργο Τσαπουρνιώτη και τον λιμενάρχη Λουτρών Αιδηψού, πλωτάρχη Σωτήριο Δανίκα, ενώ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, δήλωσε:

«Ήρθαμε για να δηλώσουμε την έμπρακτη στήριξή μας, τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που περνάνε για ένατη ημέρα τραγικές στιγμές. Και πράγματι η εικόνα είναι δραματική– είναι μια εικόνα που μας συγκλονίζει όλους. 

Επομένως, πρέπει άμεσα και η κυβέρνηση σταθεί δίπλα τους. Μιλάμε για χιλιάδες ανθρώπους που έχουν χάσει τις δουλειές τους. Μιλάμε για εκατοντάδες ανθρώπους που έχουν χάσει τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σημάνει άμεσα συναγερμό. Δεν αρκούν οι υποσχέσεις και τα πολλά λόγια. Χρειάζονται άμεσα πράξεις» και προσέθεσε: «Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, εμείς ζητήσαμε το άνοιγμα της Βουλής την επόμενη εβδομάδα, για να λειτουργήσει η κοινοβουλευτική διαδικασία και να στηρίξουμε τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Χρειάζεται ειδικό σχέδιο, με κονδύλια του ταμείου Ανάκαμψης για την περιοχή και τους ανθρώπους της».

Το κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελείτο, εκτός από τον εκπρόσωπο Τύπου, τη γραμματέα του Τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων Μαρία Δημητρακοπούλου-Σιούνα, την υπεύθυνη Εθελοντισμού Νέας Γενιάς Μαρία Μισέντου καθώς και μέλη της Ν.Ε. Εύβοιας, ήταν δε, η δεύτερη επίσκεψη του Κινήματος Αλλαγής στη Βόρεια Εύβοια τις τελευταίες ημέρες.

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading