Ο Παν. Κουρουμπλής συνάντησε τους γονείς του Δ. Κούκλατζη

Συνάντηση με τους γονείς του φυλακισμένου στην Αδριανούπολη, Δημήτρη Κούκλατζη είχε σήμερα στην Ορεστιάδα, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατόπιν αιτήματος του ιδίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του evros-news.gr η συνάντηση διήρκεσε περίπου μισή ώρα και έγινε με κάθε μυστικότητα, χωρίς φυσικά την παρουσία δημοσιογράφων και φωτογράφων και κατά την διάρκειά της, ο υπουργός Ναυτιλίας, εξέφρασε στον Νίκο και την Σοφία Κούκλατζη τόσο την προσωπική του συμπαράσταση όσο και της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ενώ τους διαβεβαίωσε ότι γίνονται όλες εκείνες οι προσπάθειες που απαιτούνται έτσι να ελευθερωθούν από τις τουρκικές αρχές.

Από την πλευρά τους, οι γονείς του στρατιωτικού, ανέφεραν στον υπουργό πως είναι η κατάσταση τόσο του γιου τους, όσο και του ανθυπολοχαγού, Άγγελου Μητρετώδη, καθώς τους επισκέφθηκαν και σήμερα.

Ευχή για να επιστρέψουν γρήγορα

Αποχωρώντας από το σπίτι της οικογένειας Κούκλατζη, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ευχήθηκε ολόψυχα να λήξει σύντομα η περιπέτεια των δύο παιδιών, αλλά και η δική τους και γρήγορα οι δύο στρατιωτικοί να επιστρέψουν στην πατρίδα. Να σημειωθεί ότι τον υπουργό Ναυτιλία συνόδευσαν οι δήμαρχοι Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης και Διδυμοτείχου, Παρασκευάς Πατσουρίδης.

Loading