Ο Δήμος Αθηναίων είχε πάρει το αυτοκίνητο του Αλέκου Φλαμπουράρη

Λύθηκε το μυστήριο της… εξαφάνισης του αυτοκινήτου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού, Αλέκου Φλαμπουράρη, καθώς τελικά δεν επρόκειτο για κλοπή, αλλά για… μάζεμα από τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

Θυμίζουμε ότι χθες ξεκίνησε έρευνα από την ασφάλεια για την απώλεια του Ι.Χ., η οποία διαπιστώθηκε από έναν εκ των αστυνομικών που φρουρούν τον κ. Φλαμπουράρη (σ.σ. σύμφωνα με πληροφορίες διαθέτει φρουρά οκτώ ατόμων και μία μοτοσικλέτα της αστυνομίας).

Όπως διαπιστώθηκε τελικά, το Ι.Χ. είχε παρθεί από ανθρώπους του Δήμου Αθηναίων, λόγω παλαιότητας και μεγάλης ακινησίας στο ίδιο σημείο, οι οποίοι μάλιστα είχαν ενημερώσει τον πρώην υπουργό για το… μάζεμα.

Μάλιστα, ο Δήμος Αθηναίων έδωσε στην Αστυνομία τα εξής στοιχεία:

  • Στις 18/3/21, έγινε καταγραφή και μπήκε αυτοκόλλητο για την απομάκρυνση του από τον ιδιοκτήτη, στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις.
  • Την 1/4/2021 έγινε αποστολή των στοιχείων στο ΚΕΠΥΟ, στην ασφαλιστική εταιρεία και στο Υπουργείο Μεταφορών.
  • Στις 21/5/2021, έγινε επιστροφή των στοιχείων στον δήμο από το Υπουργείο Μεταφορών.

Σημειώνουμε, τέλος, ότι ο κ. Φλαμπουράρης δεν είχε δώσει δημοσιότητα στο θέμα, αλλά απλώς ανέφερε το γεγονός προκειμένου να διερευνηθεί τι έχει συμβεί. Απλά η υπόθεση διέρρευσε και διογκώθηκε από τα ΜΜΕ (με υπόνοιες για κλοπή) λόγω της ιδιότητας του Έλληνα πολιτικού.

Δείτε επίσης: Εξάρχεια: Έκλεψαν το αυτοκίνητο του Αλέκου Φλαμπουράρη έξω από το σπίτι του

Loading