ΝΔ: Ανακοίνωση για τα 29 χρόνια από τη δολοφονία Αξαρλιάν (pic)

Με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία αποτίει φόρο τιμής στη μνήμη του Θάνου Αξαρλιάν που έπεσε νεκρός σαν σήμερα 29χρόνια πριν από την δράση της 17 Νοέμβρη

Νωρίτερα αντίστοιχη ανάρτηση είχε κάνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Θάνος Αξαρλιάν θα ήταν σήμερα 49 χρονών, αν δεν τον δολοφονούσαν οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη στις 14 Ιουλίου του 1992. Έχουμε καθήκον να θυμόμαστε. H διαρκής μάχη κατά της τρομοκρατίας αποτελεί εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον, το οποίο υπηρετεί την ελευθερία και υπηρετείται από την ενότητα. Δυστυχώς κάποιοι, δεν διδάχθηκαν τίποτα και ακόμη και τους προηγούμενους μήνες οργάνωναν διαδηλώσεις υπέρ του εκτελεστή του 20χρονου τότε φοιτητή και τα προηγούμενα χρόνια του έδιναν άδειες για να επισκέπτεται τον τόπο του εγκλήματος“.

Η ΝΔ υπογραμμίζει ότι απαιτείται απόλυτη καταδίκη κάθε μορφής βίας και τρομοκρατίας από όλες τις δυνάμεις: Ειδικότερα αναφέρει: “Ημέρες μνήμης σαν τη σημερινή υπογραμμίζουν τη σημασία και την αναγκαιότητα της απόλυτης καταδίκης κάθε μορφής βίας και τρομοκρατίας από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις χωρίς αστερίσκους και μισόλογα“.

Η ανάρτηση:

Δείτε επίσης: Λίνα Μενδώνη και Γιώργος Αμυράς στο Πεντελικό Όρος

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading