Ν. Καραγιαννακίδης: Πολιτική σπέκουλα Τσίπρα πάνω στην καμένη γη

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψη του στην Εύβοια, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που η Ελλάδα δοκιμάζεται από άκρη σε άκρη από την πύρινη λαίλαπα, την ώρα που εναέριες και επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, εθελοντές, κάτοικοι, καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες εν μέσω καύσωνα ώστε να περιορίσουν, στο μέτρο του δυνατού, το κακό και να μη θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές, την ώρα που περιουσίες έχουν καταστραφεί και το δασικό κεφάλαιο της χώρας παραδίδεται στις στάχτες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να δώσει ένα ακόμη φτηνό επικοινωνιακό σόου με φόντο τα καμένα στην Εύβοια.

Ο Αλέξης Τσίπρας απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι ένας πολιτικός τυμβωρύχος, ένας ανεύθυνος λαϊκιστής που αναζητά να εξαργυρώσει σε ψήφους τον ανθρώπινο πόνο, την οργή και την αγανάκτηση. Η Πατρίδα μας βιώνει μια πραγματική τραγωδία, απόρροια της κλιματικής κρίσης αλλά και λαθών που έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες. Δεν είναι, όμως, τώρα η ώρα της απόδοσης ευθυνών, όσο και αν στο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν να πάρουν τη ρεβάνς, αναζητώντας ισοδύναμα στους 102 νεκρούς στο Μάτι, μακάβριο αποτέλεσμα των εγκληματικών ευθυνών τους. Και σίγουρα ξεπερνάει κάθε όριο προκλητικότητας απέναντι στην κοινή λογική να κουνά το δάχτυλο ο Αλέξης Τσίπρας,  που μετά την τραγωδία πήγε για διακοπές με θαλαμηγό. Ο άνθρωπος, που είχε το απύθμενο θράσος να πει στους πυρόπληκτους, όταν αυτοί διαμαρτυρήθηκαν για το χαμηλό ποσό βοήθειας που τους είχε υποσχεθεί: ¨Και να παίρνατε αυτά τα 2000 ευρώ τι θα τα κάνατε; Θα τα σπαταλάγατε…¨

Έχει ασθενή και επιλεκτική μνήμη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και όσα δεν μπορεί να πει ο ίδιος στο πλαίσιο της πολιτικής ορθότητας, τα λένε οι βουλευτές του, μιλούν για κάρμα και για τιμωρία οι πολιτικά αδίστακτοι αυτοί τύποι που είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να επιστρέψουν στην εξουσία ή να συγκεντρώσουν likes στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Η χώρα έχει Κυβέρνηση, έχει υπεύθυνο Πρωθυπουργό, δε χρειάζεται πολιτικούς του λαϊκισμού και του πληκτρολογίου.»

Loading