Ν. Καραγιαννακίδης: Οι λαμαρίνες έφυγαν, το Μετρό έρχεται

Σχολιάζοντας την απομάκρυνση των λαμαρίνων από την οδό Μοναστηρίου μετά 14 χρόνια, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απομάκρυνση των λαμαρίνων από τα εργοτάξια του Μετρό στην πλατεία Βαρδαρίου μετά 14 χρόνια ταλαιπωρίας, λουκέτων, απελπισίας και απογοήτευσης των καταστηματαρχών σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας εποχής για τη δυτική Θεσσαλονίκη και αποδεικνύει πως οι εργασίες για την κατασκευή του πολύπαθου Μετρό της πόλης βαίνει προς την ολοκλήρωση του. Οι λαμαρίνες έφυγαν, η αισιοδοξία επιστρέφει και μαζί της έρχεται η βεβαιότητα πως η οδός Μοναστηρίου θα πατήσει και πάλι στα πόδια της, θα ανακτήσει σταδιακά τη χαμένη της εμπορικότητα. Στο ψηφιδωτό της κατασκευής του Μετρό, συνθέτουμε πολύτιμες ψηφίδες, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της Κυβέρνησης πως ο λόγος της μετράει, τηρεί αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε.

 Όσο αφορά στους μονίμως ανησυχούντες, αυτούς που και τις προηγούμενες ημέρες επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων στο σταθμό της οδού Βενιζέλου, αυτούς που έστησαν πολιτικές καριέρες πάνω στις αρχαιότητες και εκμεταλλεύτηκαν την καλή πίστη και τις αγωνίες μερίδας των συμπολιτών μας, τους απαντούμε πως το έργο θα προχωρήσει, θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει ανακοινώσει η Αττικό Μετρό. Όσα εμπόδια και αν επιχειρήσουν να στήσουν μπροστά μας, η Θεσσαλονίκη θα πάει μπροστά». 

Δείτε επίσης: Ν. Καραγιαννακίδης: Η επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ στη ψήφο των ανεμβολίαστων συνεχίζεται

Loading