Ν. Καραγιαννακίδης για τηλεοπτικές άδειες: Κρείττον το σιγάν κ. Τσίπρα

Σχολιάζοντας το δίχτυ προστασίας που απλώνει στον Νίκο Παππά ο Αλέξης Τσίπρας μετά το Πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής για τις τηλεοπτικές άδειες, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του πολιτισμένου κόσμου, εάν ο Πρόεδρος ενός κόμματος έβλεπε να προτείνεται η παραπομπή του στενότερου συνεργάτη του σε Ειδικό Δικαστήριο με τη βαριά κατηγορία της παράβασης καθήκοντος  κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, θα επέλεγε, τουλάχιστον, το δρόμο της σιωπής. Στην Ελλάδα, όμως, στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και των πολιτικών θαυμάτων, ο Αλέξης Τσίπρας πανηγυρίζει με δηλώσεις του, γιατί ο κορυφαίος Υπουργός του προτείνεται να παραπεμφθεί μόνο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος και όχι και για αυτό της δωροληψίας…

Η απόλυτη στήριξη του στο Νίκο Παππά, στον άνθρωπο που φέρεται πως ανέλαβε τη δύσκολη δουλειά, να στήσει το ΣΥΡΙΖΑ Channel μέσα από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, αποδεικνύει πως όχι μόνο όλα όσα συνέβησαν το 2016 ήταν εν γνώσει του Αλέξη Τσίπρα αλλά ήταν ο ίδιος που έδινε τη γραμμή, ήταν αυτός ο πραγματικός πρωταγωνιστής μιας δυσώδους υπόθεσης που απέβλεπε στον απόλυτο έλεγχο των ¨αρμών της εξουσίας¨.

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι σύντροφοι του ήθελαν μια Λευκορωσία του Νότου, τη χειραγώγηση των Μέσων Ενημέρωσης, ώστε να φιλτράρεται και να φιμώνεται κάθε αντιπολιτευόμενη φωνή. Πλέον η ελληνική Δικαιοσύνη έχει το λόγο για τον κ. Παππά και τους συνεργάτες του…»

Loading