Ν. Καραγιαννακίδης για Μετρό Θεσσαλονίκης: Τώρα τρέχουμε

Σχολιάζοντας την ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη για την επίσπευση των εργασιών ολοκλήρωσης του Μετρό Θεσσαλονίκης, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λίγες μόλις ημέρες μετά την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ και την απόρριψη των προσφυγών που είχαν κατατεθεί κατά της απόφασης του Υπουργείου Πολιτισμού για τις εργασίες στο σταθμό Βενιζέλου με τη μέθοδο της απόσπασης και επανατοποθέτησης των αρχαιοτήτων, η πρωτοβουλία που ανέλαβαν χτες Πέμπτη ο Κώστας Καραμανλής και η Λίνα Μενδώνη αποδεικνύουν πως η ώρα του Μετρό Θεσσαλονίκης έφτασε.

Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να περιμένει άλλο, ούτε μπορεί να είναι όμηρος των λίγων που χτίζουν πολιτικές καριέρες επενδύοντας στην πόλωση, στην άρνηση και στο διχασμό. Τώρα είναι η ώρα των πράξεων. Τώρα τρέχουμε. Η επιτάχυνση των εργασιών στο σταθμό Βενιζέλου και όχι μόνο, φέρνει ακόμη πιο κοντά την ολοκλήρωση του πολύπαθου έργου, που έπεσε, δυστυχώς, θύμα μικροκομματικής εκμετάλλευσης. Είναι ώρα ευθύνης για όλους, η κυβέρνηση της ΝΔ το υποσχέθηκε και το κάνει πράξη».  

Loading