Ν. Ηλιόπουλος: “Για την ανασφάλεια των πολιτών ευθύνεται η κυβέρνηση της ΝΔ”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο TRT TV υπενθύμισε την πρόσφατη μέτρηση που ανέδειξε ότι «πριν τρία χρόνια η πλειοψηφία των συμπολιτών μας ένιωθε μεγαλύτερη ασφάλεια» – Αναφερόμενος στην κυβέρνηση τόνισε ότι «για την έκρηξη της ανασφάλειας στην ελληνική κοινωνία ευθύνεται η κυβέρνηση της ΝΔ».

Στη συνέχεια ο κ Ηλιόπουλος υποστήριξε: «Οι αποτυχίες του κ. Χρυσοχοΐδη στα θέματα της ασφάλειας είναι αποτυχίες του ίδιου του κ. Μητσοτάκη που εργαλειοποίησε τα ζητήματα αυτά με χυδαίο τρόπο από την πρώτη στιγμή…».

Τόνισε ότι «μέσα σε 50 ημέρες είχαμε 5 μαφιόζικες δολοφονίες στην Αττική, ενώ ο Χρ. Παππάς της Χρυσής Αυγής παραμένει ελεύθερος». Γενικεύοντας ανέφερε: «Η κυβέρνηση της ΝΔ στηρίζεται στα ψέματα και τη λάσπη για να καλύψει τις αποτυχίες της, αφού προσπαθεί να «περάσει» το κοινωνικό και οικονομικό της πρόγραμμα-από το νέο εργασιακό με τα απλήρωτα 10ωρα και τον πτωχευτικό κώδικα, μέχρι το τζογάρισμα στην κοινωνική ασφάλιση».

Ολοκληρώνοντας έκανε λόγο για «αμηχανία στην κυβέρνηση στα θέματα εξωτερικής πολιτικής λόγω των εσωκομματικών της ΝΔ, αμηχανία που πληρώνει η χώρα».

Δείτε επίσης: Ηλιόπουλος: «Ο Μητσοτάκης υιοθετεί τις συκοφαντίες του διευθυντή του;»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading