ΜέΡΑ25: Έκτρωμα χουντικής κοπής το ν/σ για τις διαδηλώσεις

Έντονη είναι η αντίδραση του ΜέΡΑ25 αναφορικά με το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση προς συζήτηση στη Βουλή και αφορά τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης τόνισε πως «η κυβέρνηση της ΝΔ κατέθεσε χθες στη Βουλή ένα αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό έκτρωμα χουντικής κοπής για τον περιορισμό των διαδηλώσεων μέσα από το οποίο προωθεί την ποινικοποίηση των αντιδράσεων στις βάρβαρες πολιτικές της, ενώ συστήνει και διεύθυνση «πρόληψης της βίας» για να την καταπολέμηση μεταξύ άλλων και της «ριζοσπαστικοποίησης» άκουσον άκουσον!

Η ίδια κυβέρνηση αντιμετώπιση σήμερα με μεγάλης έντασης βία και καταστολή τους υγειονομικούς που τόσο καιρό «χειροκροτούσε», τους ανθρώπους δηλαδή εκείνους που άφησε χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη να δίνουν τη μάχη του κορονοϊού στην πρώτη γραμμή του αγώνα και τους οποίους έπνιξε σήμερα στο ξύλο και τα χημικά».

Και η δήλωση του εκπροσώπου του ΜέΡΑ25 καταλήγει με το συμπέρασμα ότι «ο αυταρχισμός φυσικά εντείνεται από την Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αφού ήδη συμφώνησε σε ένα 5ο μνημόνιο εξαθλίωσης των πολιτών, όμως με αυτά που δρομολογεί ο κ. Χρυσοχοΐδης σε λίγο θα μας ζητάει και πιστοποιητικά φρονημάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜέΡΑ25: Προστασία των δανειοληπτών και εξυγίανση τραπεζών