Μ. Κριθαρίδης: “Σπουδαίος λόγος απόλυσης της κυβέρνησης, είναι η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας”

Δριμεία κριτική κάνει στην κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, αναφορικά με την διαχείριση της πανδημίας.

«Συνεχίζονται οι δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης περί απολύσεων όσων δεν έχουν εμβολιαστεί και εργάζονται είτε στον δημόσιο είτε και στον ιδιωτικό τομέα», σχολιάζει ο κ Κριθαρίδης.

Ο κ. Κριθαρίδης δήλωσε: «Σειρά είχε για άλλη μια φορά σήμερα ο λαλίστατος κ. Γεωργιάδης -αυτός που πριν από την πανδημία ακόμα στην εποχή των πρώτων μνημονίων δεν ήθελε να του κλέψει την δόξα η τρόικα για απολύσεις στο εθνικό σύστημα υγείας- έρχεται σήμερα να μας πει πως είναι ένας “καλός σπουδαίος λόγος” ο μη εμβολιασμός για να απολυθεί ένας εργαζόμενος από μία ιδιωτική επιχείρηση».

Προσθέτει ότι «αντί δηλαδή η πολιτεία να προστατέψει τους εργαζόμενους από τυχόν εργοδοτικές αυθαιρεσίες -που ήταν αρκετές εν μέσω πανδημίας- έρχεται να τους δώσει και τα νομικά επιχειρήματα για να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο, ενώ πρότερα έχει φροντίσει να διαμορφώσει και το σχετικό πλαίσιο με τον αντεργατικό νόμο του κ. Χατζηδάκη».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 καταλύγει λέγοντας: «Ένας καλός και πολύ σπουδαίος λόγος απόλυσης, κ. Γεωργιάδη, της κυβέρνησής σας, είναι η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από σας, για την οποία δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι/ες, αλλά εσείς και παρασιτικά ολιγαρχικά συμφέροντα τα οποία εξυπηρετείτε».

Δείτε επίσης: Κορονοϊός-Νοσοκομεία: 100% αύξηση στις εισαγωγές σε μία εβδομάδα – Ανησυχία για νέα πίεση στο ΕΣΥ

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading