Μ. Κριθαρίδης: Μεγάλη νίκη της νεολαίας η επ’ αόριστον αναβολή της εισαγωγής πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ικανοποίηση εκφράζει το ΜέΡΑ25 – «Φαίνεται πως η Κυβέρνηση μετά τις δυναμικές και μαζικές αντιδράσεις του φοιτητικού κινήματος, αλλά και την γενικότερη αντίθεση της κοινωνίας, παγώνει επ’ αόριστον την εισαγωγή πανεπιστημιακής αστυνομίας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας».

Σε σχετική δήλωση του εκπροσώπου του κομματος, Μιχάλη Κριθαρίδη, τονίζεται ότι «μπορεί οι διάφοροι Υπουργοί να τρέχουν τώρα να μαζέψουν τα σημερινά δημοσιεύματα στον τύπο, η ουσία όμως είναι πως οι αγώνες του νεολαιίστικου κινήματος και όχι μόνο, έβαλαν τουλάχιστον προσωρινά στον «πάγο» τα σχέδια της Κυβέρνησης για «χωροφύλακες» ήδη από τα μέσα του περασμένου Απριλίου».

Επίσης, επισημαίνει ότι «δεν πρέπει να εφησυχάσουμε σε αυτή την προσωρινή έστω, αλλά μεγάλη νίκη απέναντι στην αυταρχική Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, γιατί μπορεί προς το παρόν η αστυνομοκρατία να μην προχωρά στο πανεπιστήμιο, αλλά η εμπορευματοποίηση και η ιδιωτικοποίηση, μαζί με την υποχρηματόδοτηση σε σχολές που είναι κλειστές ένα χρόνο τώρα λόγω της πανδημίας, προχωρούν κανονικά».

Δείτε επίσης: ΜέΡΑ25: “Ο υπαρχηγός της ναζιστικής συμμορίας δίνει συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους”

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading