Μ. Κριθαρίδης: Δεν θα ανεχθούμε ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ

Μήνυμα προς την κυβέρνηση και την διοίκηση της ΕΥΔΑΠ – Να μην περιμένουν ότι θα γίνει ανεκτή η ιδιωτικοποίηση έστειλε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Να μην περιμένουν ότι θα το ανεχτούμε κάτι τέτοιο. Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και όσο και να θέλουν οι μνημονιακές Κυβερνήσεις και τα διάφορα συμφέροντα, δεν θα τους αφήσουμε να γίνει ΣΔΙΤ» τονίζει ο κ. Κριθαρίδης.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «η κυβέρνηση φαίνεται πως ήδη δρομολογεί ΣΔΙΤ στο νερό και τα δίκτυα του -συγκεκριμένα στην ΕΥΔΑΠ-, με παράλληλες απολύσεις προσωπικού βέβαια, ενώ την αρχή αυτή ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει με 200 εργαζόμενους στην Υδροληψία και γενικότερα στο Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα».

Προσθέτει ότι ευθύνες έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ «που φρόντισε να βάλει με το 3ο του μνημόνιο την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο του ξεπουλήματος, σε συνέχεια βέβαια και των προηγούμενων μνημονιακών Κυβερνήσεων που τα «καλοέβλεπαν» για το ΤΑΙΠΕΔ με εντολή της τρόικας πάντα!»

Δείτε επίσης: ΜέΡΑ 25: «Ένα πολιτικάντικο παιχνίδι, μικροκομματικό, ψηφοθηρικό εκτυλίσσεται στη Βουλή από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading