Λοβέρδος: «Είστε αλλοπρόσαλλοι τυχοδιώκτες»

«Τυχοδιωκτική» χαρακτήρισε τη στάση της κυβέρνησης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στη Βουλή για την απόφαση της κυβέρνησης, να προχωρήσει σε χρονομίσθωση δύο γαλλικών φρεγατών.  

«Ένα παράδειγμα για να καταλάβουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε, είναι και η ενοικίαση φρεγατών. Άκουσα τον κ. Κουβέλη να λέει ότι είναι ορθή ενέργεια. Όμως ο κ. Τσίπρας σε ομιλία του το 2013, θεωρούσε απαράδεκτο να νοικιάζουμε φρεγάτες και χαρακτήριζε ακατάλληλες τις συγκεκριμένες. Είστε αλλοπρόσαλλοι τυχοδιώκτες. Ακατάλληλες και οι γαλλικές φρεγάτες για την ενοικίασή τους το 2013. Κατάλληλες και απαραίτητες σήμερα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Και μήνυμα προς το κόμμα του

Ωστόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν είπε μόνο αυτά. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για διχασμό, συκοφαντία, δημαγωγία και πολιτική με πρόσημο το ταξικό μίσος, την εμπάθεια και τον κοινωνικό φθόνο, ενώ έστειλε το μήνυμα εντός του κόμματός του συνέστησε αλλαγή πλεύσης για όσους βλέπουν με θετικό τρόπο ένα διάλογο ή μια συνεργασία με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να γνωρίζετε καλά ότι όποιοι σκεφθούν να συνδιαλεχθούν μαζί σας, θα χρεωθούν και αυτοί όλα σας τα ανομήματα. Γι’ αυτό λοιπόν ψάξτε αλλού για άβουλους συνυπεύθυνους» κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Loading