Κυβερνητικές πηγές: Δεν θα γίνει ανασχηματισμός

Ενώ τα σενάρια για ανασχηματισμό της κυβέρνησης είχαν φουντώσει και τα ΜΜΕ έκαναν λόγο για μετακινήσεις υπουργών και αλλαγές υφυπουργών, οι κυβερνητικοί κύκλοι έρχονται να διαψεύσουν όλες αυτές τις φήμες.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δυσαρεστήθηκε έντονα με τη φημολογία περί ανασχηματισμού, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. «Η κυβέρνηση λειτουργεί καλά και αποδοτικά. Ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται. Οι υπουργοί έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και οφείλουν όλοι να ασχολούνται με το έργο τους κι όχι με σενάρια ανασχηματισμού, που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά για το έργο της κυβέρνησης», ανέφερε ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε συνεργάτες του.

Οι κυβερνητικοί κύκλοι σημειώνουν ότι ο πρωθυπουργός εστιάζει στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, στην επανεκκίνηση του τουρισμού και της οικονομικής δραστηριότητας εν γένει και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων απασχόλησης, ώστε να περιοριστεί η απώλεια θέσεων εργασίας.

Γι’ αυτό τον λόγο έχει συνεχείς συσκέψεις και σ’ αυτό το έργο θέλει προσηλωμένους τους υπουργούς κι όχι στη σεναριολογία.

Δείτε ακόμη: Σταϊκούρας: «Καμία σκέψη για μείωση μισθών και συντάξεων»

Loading