Κυρ. Βελόπουλος: Αυτό που θέλει η Ελληνική Λύση είναι «όλα στο φως»

Σε μετωπική επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τυχόν αδικήματα του Νίκου Παππά, προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Για την υπόθεση Παππά ισχύει η ρήση του Ζακ Ρουσώ: Υπάρχουν πάντα τέσσερις πλευρές σε κάθε ιστορία. Η δική σου εκδοχή (της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή), η δική τους εκδοχή (του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή), η αλήθεια (που είναι υποκειμενική άρα αμφισβητούμενη), κι αυτό που πραγματικά συμβαίνει, αυτό που θέλει η Ελληνική Λύση (και δεν θέλει κανένας από τους δύο): Όλα στο φως», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης στρέφει τα βέλη… προς μείζονα ζητήματα του πρόσφατου παρελθόντος: «Λέμε ΝΑΙ στην εξεταστική και καλούμε τη Νέα Δημοκρατία να πει ΝΑΙ στην εξεταστική για τις Πρέσπες (εθνικό θέμα), ΝΑΙ στην εξεταστική για το Μάτι (με νεκρούς Έλληνες), ΝΑΙ στην εξεταστική για τα 100 δισ. (δημόσιο χρήμα) που όπως έλεγε η Νέα Δημοκρατία “έχασε” ο ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο εξάμηνο του 2015».

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης καταλήγει ως εξής: «Εάν η Νέα Δημοκρατία αρνηθεί να συνυπογράψει αυτές τις εξεταστικές, αποδεικνύει ότι το παιχνίδι είναι στημένο και η κυβέρνηση καλύπτει τα εγκλήματα (εθνικά – οικονομικά) του ΣΥΡΙΖΑ που η ίδια κατήγγειλε».

Δείτε επίσης: Κυρ. Βελόπουλος: Αν μεγαλώνατε την Ελλάδα έστω και κατά ένα εκατοστό, θα ψηφίζαμε τη συμφωνία

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading