Κλ. Γρηγοριάδης: “Υποδειγματική αιχμάλωτη” η κυβέρνηση

Στη Βουλή μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο εκπρόσωπος του Μέρα 25, Κλέων Γρηγοριάδης, ο οποίος χαρακτήρισε τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ως “υποδειγματική αιχμάλωτη”.

“Ενώ είστε -και είστε πράγματι- υποδειγματικοί αιχμάλωτοι, καθώς δεν διαθέτετε βεβαίως ούτε την αρετή ούτε την τόλμη για να επιχειρήσετε οποιαδήποτε δραπέτευση και να πείτε το μεγάλο και απαραίτητο «ΟΧΙ» στο πέμπτο μνημόνιο και στην απάνθρωπη λιτότητα που αυτό θα φέρει το 2021, λόγω της δικής σας και μόνο ενδοτικότητας, το τραγικό είναι ότι παρά την υποδειγματικότητα της αιχμαλωσίας σας, η ανικανότητα της ηγεσίας σας καταφέρνει να μην επιτυγχάνει καν τα χαράτσια και τους στόχους του ευρωπαϊκών παρασιτικών αφεντικών σας. Μην τα ρίχνετε όλα στον COVID-19, λοιπόν, καθώς απλώς επιτάχυνε και μεγέθυνε σε ένα βαθμό τη χρεοκοπία της καπιταλιστικής νεοφιλελεύθερης πολιτικής σας”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γρηγοριάδης.

Από τα βέλη του δεν γλύτωσε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως είπε: “Εμείς είπαμε και επαναλαμβάνουμε, εδώ και έναν χρόνο σχεδόν που εκλεγήκαμε, μία λέξη, τη λέξη «βέτο». Βέτο, κύριε Τσακαλώτο! Βέτο, κύριε ΣΥΡΙΖΑ! Ξέρετε ότι τεσσεράμισι χρόνια δεν ασκήσατε ποτέ κανένα βέτο; Κυβερνούσατε και παριστάνατε τους αριστερούς, χωρίς να ασκείτε κανένα βέτο στην κατακρήμνιση του λαού μας, στον εξευτελισμό, στον διασυρμό και κυρίως στην άγρια φτώχεια και στην τεράστια ανεργία του λαού μας. Βέτο, λέμε, είναι η μαγική λέξη. Θυμηθείτε τη –την ξέρατε πριν πέντε χρόνια- και ξαναβρείτε τη!”.

Loading