Κεφαλίδου: «Καλώς να ανοίξει και το θέμα της ηγεσίας»

Το «ταυτοτικό» θέμα θα καθορίσει και τη δική μας πορεία ανέφερε μεταξύ άλλων η βουλευτής Δράμας του Κινήματος Αλλαγής Χαρά Κεφαλίδου μιλώντας στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» του flash 994.

Δεν απέκλεισε να ανοίξει θέμα της ηγεσίας του Κινήματος. Έδωσε ωστόσο έμφαση στο θέμα του πολιτικού στίγματος. Δεν είναι μόνο οι πολιτικές είναι και τα πρόσωπα που τις εκφράζουν, ας μην κρυβόμαστε, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έκανε λόγο για «βαρίδια του παρελθόντος» και για κλοπή θέσεων. Μίλησε για μία προσπάθεια να «αφυδατωθεί πολιτικά το Κίνημα».

Χαρακτήρισε ακατανόητη την κίνηση της ηγεσίας για την απομάκρυνση Βενιζέλου, την απάντηση για την οποία “πήρε με το αποτέλεσμα των εκλογών”.

Κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να σταματήσουν την γκρίνια. Μίλησε για χαμηλά ποσοστά του Κινήματος και την πολύ μεγάλη πίεση που δέχεται και από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Καλώς να ανοίξει και το θέμα της ηγεσίας. Δεν είμαστε σε εποχές να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί είπε.

Πρέπει να μιλήσουμε πολιτικά. Οι αποκλεισμοί δεν ήταν ποτέ πολιτική λύση που βοηθάει ένα κόμμα να προχωρήσει μπροστά. Δεν περισσεύει κανένας, συμπλήρωσε με νόημα. Μίλησε για πολιτικό κεφάλαιο που δεν μπορεί να χαριστεί.

Για τον εκλογικό νόμο, είπε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει καταθέσει μία πρόταση και ζήτησε να μετατραπεί σε μία άσκηση συναινέσεων. «Ο κόσμος δεν έχει ανάγκη την πολιτική της κοκορομαχίας» σημείωσε.

Ακούστε τη συνέντευξη της βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Χαράς Κεφαλίδου:

Loading