Κατηγορεί την κυβέρνηση για αυταρχισμό το ΜέΡΑ 25

Την αυταρχικότητα της κυβέρνησης στη σημερινή διαδήλωση των εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό καταγγέλλει, μέσω του εκπροσώπου του Μιχάλη Κριθαρίδη, το ΜέΡΑ 25.

Ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι η κυβέρνηση «αντιμετώπισε με αστυνομική βία και χημικά την διαδήλωση και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στον επισιτισμό-τουρισμό, οι οποίοι ζητούσαν συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας».

Και προσθέτει με νόημα: «Είναι προφανές ότι όσο τα αδιέξοδα από την εγκληματική ανευθυνότητα της κυβέρνησης θα μεγαλώνουν και όσο οι Βρυξέλλες εμμένουν όλο και περισσότερο σε αυτά, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η καταστολή και ο αυταρχισμός έναντι όσων αντιδρούν στην συνέχιση της ήδη 10ετούς μνημονιακής εξαθλίωσης».

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 καταλήγει ως εξής: «Η “κανονικότητα” που προανήγγειλε τις προάλλες ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη, ειρωνευόμενος τους υπαλλήλους που διαμαρτύρονταν για τις απολύσεις έξω από το Δημαρχείο, παίρνει σάρκα και οστά με την δρομολόγηση του 5ου μνημονίου και τον αυταρχισμό που το συνοδεύει».

Δείτε επίσης: Επιστολή μουσικών στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Loading