Καράογλου για ΣΥΡΙΖΑ: «Βγαίνουν και κάνουν κριτική οι ψεύτες και οι πολιτικοί απατεώνες»

Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει ή να δημιουργήσει πρόβλημα σε βάρος της εδαφικής, εναέριας ή της θαλάσσιας ακεραιότητας της πατρίδας μας, θα υποστεί το ανάλογο τίμημα, δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας στον Flash 99,4 και την εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι».

«Δεν φοβόμαστε κανέναν. Δεν θέλουμε πόλεμο, δεν θέλουμε επεισόδιο θερμό, δεν θέλουμε τίποτα, θέλουμε διάλογο. Διάλογο όμως που γίνεται όχι υπό συνθήκες εκβιασμού και απειλών, όχι έξω με τον πολεμικό στόλο της Τουρκίας και με το Oruc Reis, το οποίο προκαλεί. Διάλογο πολιτισμένο, αφού μαζευτούν τα πολεμικά σκάφη της Τουρκίας, αφού συμφωνήσουν ότι έχουμε ένα θέμα που είναι εκκρεμές  και πρέπει να λήξουμε, το θέμα του ορισμού της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο. Είμαστε διατεθειμένοι να το κουβεντιάσουμε και αν δεν μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας, υπάρχει και το διεθνές δικαστήριο της Χάγης, μπορούμε να πάμε εκεί πέρα και να το λύσουμε».

Θωρακισμένος ο Έβρος

Σχετικά με την θωράκιση του Έβρου και την συνεχώς αυξανόμενη ροή μεταναστών στα σύνορα ο κ. Καράογλου ήταν κατηγορηματικός.

«Να είμαστε όλοι μας σίγουροι ότι απ΄ την πλευρά του Έβρου, δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Ενισχύεται ακόμα περισσότερο και σε ανθρώπινο υλικό και σε άψυχο υλικό σε μηχανήματα, σε ενίσχυση του φράχτη και άλλα οχυρωματικά έργα για να μην έχουμε καμία παραβίαση των εθνικών συνόρων. Μάλιστα όπως είπε παράλληλα με την οχύρωση γίνονται και αντιπλημμυρικά έργα τα οποία θα αποτρέψουν τις πλημμύρες που κάθε χρόνο πλήττουν την περιοχή του Έβρου», τόνισε.

Κάτι δεν λειτουργεί σωστά στον εγκέφαλο των αρνητών του κορονοϊού

Αναφορικά με τους αρνητές του κορονοϊού, ο κ. Καράογλου, τόνισε πως «ένα είναι σίγουρο, πως κάτι δεν λειτουργεί σωστά στον εγκέφαλο τους».

Θέλησε δε, να καταστήσει σαφές πως «δεν αποφασίζουμε εμείς ώς πολιτικά πρόσωπα και ως κυβέρνηση πρέπει να πάρουμε όλοι μάσκα. Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Επομένως θα πρέπει όλοι να συμορφωθούμε. Γιατί αν κάποιοι δεν φορούν και είναι οι έξυπνοι της παρέας, αυτόματα αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στα παιδιά μου, στα παιδιά σας, στα παιδιά των φίλων ακροατών που μας ακούνε».

Τιμή μου να ασχολούνται μαζί μου

Ο κ. Καράογλου τοποθετήθηκε και στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης που δημοσιεύθηκαν το Σάββατο ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και στον ίδιο.

«Θεωρώ ότι είναι τίτλος τιμής», ανέφερε. «Στο ποιος είμαι εγώ και ποια είναι η δράση μου, νομίζω ότι κρίνομαι καθημερινά και βέβαια κρίνομαι και στις εκλογές. Έχω 8 εκλογές, 8 πρωτιές στη Β’ Θεσσαλονίκης, από εκεί και πέρα στο παρελθόν πρόεδρος κοινότητας Ζαγκλιβερίου, νομαρχιακός σύμβουλος, έχω κάνει τη διαδρομή μου.

Έχω κριθεί από τους πολίτες του νομού μας και γενικότερα από την Ελλάδα. Επομένως δεν έχω κανένα άγχος να με κρίνει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. Με τιμάει το γεγονός ότι ασχολούνται μαζί μου και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί όπως έλεγε ο μεγαλύτερος προπαγανδιστής στην ιστορία της προπαγάνδας, ήταν ο Γκέμπελς ο υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ, ο φασίστας, αυτός ο ναζιστής, έλεγε ότι δεν έχει σημασία τι λένε για σένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομα σου», ανάφερε.

Με δύο ομιλίες ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη

Ο κ. Καράογλου προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το πρόγραμμα του πρωθυπουργού το ερχόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε θα γίνουν δύο ομιλίες. Η πρώτη το απόγευμα  της Παρασκευής σε ακροατήριο 50 ατόμων εκπροσώπων φορέων της Βόρειας Ελλάδας και η ομιλία θα αφορά σε έργα υποδομών της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης.

Η δεύτερη ομιλία του στον ίδιο χώρο, δηλαδή στο Βελλίδειο, το απόγευμα του Σαββάτου θα αφορά οικονομία, αντιμετώπιση κρίσης της πανδημίας αλλά και τα εθνικά θέματα. Το ακροατήριο της θα είναι 50 άτομα απλοί πολίτες, ενώ θα λείπουν τα πολιτικά πρόσωπα προαναγγέλλοντας θετικές εξελίξεις για τα εθνικά θέματα .

Ακούστε όσα είπε ο κ. Καράογλου στον Flash 99,4

Loading